Kinek mikor lett metformintól baba?
Szia,
én 4 hónapja szedem, pont aznap kaptam meg a diagnózist és a receptet, amikor jött egy spontán vérzés és 30 nappal később már megjött rendesen, a 30 napos ciklus azóta is működik. Én is tartom a diétát és sportolni is elkezdtem rendszeresen. Napi 1x 850 mg-os dózisban szedem a gyógyszert, és mivel nagyon sokat fogytam azóta, nem emelt a doki az adagomon, mert így is túl gyorsan mentek le a kilók.
Nekem nem voltak cisztáim szerencsére, de azt mondta a doki, hogy a nyáron pihenjem ki a dolgot (február óta havonta voltam vérvételen és ultrahangon nála) és adjak időt a testemnek. Ha nem jön össze nyáron a baba, menjünk vissza a párommal és csinálunk neki is egy spermavizsgálatot, az eredmény függvényében pedig egy átjárhatósági vizsgálatot nálam. Mivel az átjárhatósági vizsgálat eléggé megterheli a szervezetet, mindenképpen a spermavizsgálat az első -esetleg ez nálatok is jó ötlet lenne.
Mindenesetre meglátjuk, mire jutunk :) de nagyon sok bíztatást kaptam a dokimtól, és szerinte az már nagy eredmény, hogy ilyen rövid idő alatt beindult a ciklusom. Szóval türelem nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!