Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Kicait hülyének érzem magam, mivel csomó ilyen kérdést olvastam mindig más választ kapva rá.

Ha a barátomnak spermás volt a keze és úgy ujjazott meg lehetek terhes? Kérlek ne nézetek le vagy bármi... nincs rendes menstruáciom... így elég nehéz megállapítani. Pcos tüneteim vannak. 16 éves vagyok jól felvilágosított és tudom hogy lehet gyerek de azért kicsit elgondolkodtam... 31én volt ez az egész.terhességi tüneteim nincsenek. Csak szeretném pár tapasztaltabb ember véleményét tudni. A barátom azt mondta nem volt spermás a keze, hisze is neki csak úgy ráparáztam már egy ideje.Köszönöm elöre is!!

2014. jan. 29. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs peteeresed akkor siman lehet hogy "megvonasos" a verzes vagyis lehet ilyen ossze-vissza szinu, mennyisegu. Szerintem tesztelj egyet mielobb, hogy megnyugodj. Sztem amugy psos-nelkul, egeszsegesen is igen kicsi az esely hogy igy ess teherbe.

Szoval csak nyugi, de azert bizonyosodj meg rola teszttel! Irj majd!

2014. jan. 29. 23:09
 12/14 A kérdező kommentje:

akkor muszaj a teszt?

nem erzek magamon semmi valtozast..de lehet az lenne a legjobb ha ravennem magam hogy elmenjek venni..

2014. jan. 30. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első kisfiammal mikor terhes lettem, az ég világon semmit sem éreztem magamon. Semmilyen "terhes jelet".

De mondom, kicsi az esély így teherbe esni. :)

2014. jan. 30. 16:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondjaa baráti kõrömböl hogy ugysevagyok az, mert azért ez ennel bonyolultabb.baratom azt mondja feleslegesen parazok mert nem volt olyan .csak azért az ember lánya fél picit:)
2014. jan. 30. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!