Terhes lehetek?
Kicait hülyének érzem magam, mivel csomó ilyen kérdést olvastam mindig más választ kapva rá.
Ha a barátomnak spermás volt a keze és úgy ujjazott meg lehetek terhes? Kérlek ne nézetek le vagy bármi... nincs rendes menstruáciom... így elég nehéz megállapítani. Pcos tüneteim vannak. 16 éves vagyok jól felvilágosított és tudom hogy lehet gyerek de azért kicsit elgondolkodtam... 31én volt ez az egész.terhességi tüneteim nincsenek. Csak szeretném pár tapasztaltabb ember véleményét tudni. A barátom azt mondta nem volt spermás a keze, hisze is neki csak úgy ráparáztam már egy ideje.Köszönöm elöre is!!
Azért erre ne adjál. Barátnőm abbahagyta a fogamzásgátlót, elment dokihoz, kért egy teljes nőgyógyászati kivizsgálást. Kiderül, hogy PCOS-ás. A doki felvilágosította mindenről, hogy lehet évek míg teherbe esik...hát kövi hónapban pozit tesztelt, egészséges kislánynak adott életet:)
Úgyhogy erre ne alapozz hogy PCOS-ás vagy...attól még lehetsz terhes.
De kérdésedre válaszolva, vegyél egy tesztet és akkor tuti megnyugszol:)
gondoltam egy honap eltelt tunet mentesen akkor semmi baj nem lehet. de gondolom a baratnod a szokvanyos modon esett teherbe:)
de koszonom!csak kicsit felek hogy mit szolnak majd hozzam a gyogyszertarba :DD
jó csak annyira maceráns. meg az szamit hoy egy hete kb barnaztam aztan atvaltott pirosba.barnaba es most pirosba.
Anyu szerint probal beallni a mensi. Lehetseges??
1eve voltam nodokinal. Endokrinologusnal nyaron.
Nodoki tipikus bunko..akit kb nem erdekelte az h az ultrahang kimutatta pcot. (Anyum egeszsegugyis ert ezekhez) es semmitse csinalt.
endokrinologus annyit mondott h szerinte rendbe vagyok. Es maximum keressunk masik nodokitoktoberbe megjott, es most van ez a probalkozo valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!