Kattyi kérdése:

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Decemberbe voltunk egyutt a parommal ovukor ra 1 hetre elkezdtek erzekeny lenni a melleim es hataldasra duzzadt mind meg eddig soha.a mensim normalisan megjott de a melleim a mai napig erzekenyek,elegge faradekony vagyok es neha szur alul a hasam.mas tunetem nincs.a tesztek negativak de a lanyomnal is csak a 10.heten mutatta ki a teszt.szeretnek babat de nem gorcsolok rajta meg csak 2 honapja probalkozunk.Van ra esely hogy terhes vagyok?

2014. jan. 25. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Esély az van rá, nekem pont ilyen tüneteim voltak. Mensi megjöhet terhesség alatt is, soknak megvan végig vagy pl. a 7. hónapig.. Várj még picit és szerintem menj el dokihoz. Remélem összejött.:)
2014. jan. 28. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,énis reméllem.Csak a gond hogy külföldön élek és itt nem úgy foglalkoznak a kismamákkal mint otthon :-/ még várok pár hetet addig tesztelgetek ;-)
2014. jan. 29. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én is külföldön élek (Vajdaságban), és hát itt se foglalkoznak nagyon senkivel.. Én privátnál voltam először, ott bár rendesek, hüvelyi ultrahanggal állapította meg a 6+4 hetes terhességem és csak utána kezdtem el járni a fogadott dokihoz államiba. Esetleg próbálkozz priváttal, ha van rá lehetőséged.
2014. jan. 29. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Én angliába vagyok kint.Itt az orvos csupán 2x látt az UHn a 12. és a 20. hétbe.Azon kívül szülésznőhöz kell járni.Reméllem hamarosan megmutatkozik az a masodik csíkocska :-)
2014. jan. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!