Pénteken,24-én csináltam egy erős pozitív ovulációs tesztet?
Figyelt kérdés
ezután volt tojglis nyákom szombaton is, és tegnap tehát 27-én, ahogy mosdóban voltam, találtam ilyen nagyon halvány rózsaszínes pecsétet a papíron (bocsi...), nagyon minimálisat, mi lehetett az? Úgy hallottam, a tüszőrepedés is okozhat ilyet....Ha ma együtt leszünk az még jó lehet? Babát szeretnénk...2014. jan. 28. 07:16
21/26 A kérdező kommentje:
Ne agyald túl, én most ezt a taktikát választom, persze sokat nézek ilyesmi oldalakat stb. ,de nem fűzök rá teljesen...legalábbis nagyon igyekszem...azt mondják sok helyen, hogy a mindjárt megjön érzés normális...nem tudom...szerintem, próbáld valamivel elvonni a figyelmed és akkor gyorsabban telik az idő is...
2014. febr. 3. 14:54
22/26 anonim válasza:
igen,így lesz. Holnap minden kiderül sztem nálam :)Csak azt látom, hogy a terhesgörbék java része felmegy 37 fok fölé is nem kicsit... nekem még soha nem érte el ezt a hőt :)))))
23/26 A kérdező kommentje:
Hajrá, legyen így! :):):) Azért én is reménykedek.... :)
2014. febr. 3. 18:34
24/26 A kérdező kommentje:
Nah' mi újság? Sikerült? :):):)
2014. febr. 4. 07:41
25/26 anonim válasza:
nem. Lement reggelre a hőm. Holnap még lejjebb megy és csüt.-ön meg is jön :((((( Ez annyira bosszantó... Nem gondoltam volna, h ez ennyire nehéz lesz. De többet nem mérek és nem is nézek semmit. Kicsit elegem lett ebből a több hónapos méregetésből figyelgetésből :) Csinálok vmi elfoglaltságot magamnak, h ne is érdekeljen a dolog... Remélem neked azért sikerül :))) Drukkolok :)
26/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom, fel a fejjel,próbálj ne ezen agyalni állandóan...bár most már is eléggé izgulok, 7végén meglátjuk, megpróbálom kibírni, hogy csak péntek reggel teszteljek...szombatra nem várom, köszi :) Írok majd...
2014. febr. 4. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!