Ti is látjátok erősödni a második csíkot? Halvány még, de látni szerintem. Szerintetek pozitív lesz teljesen a teszt vége? Pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
ttp://www.myimg.de/?img=imaged5ce5.jpg2013. dec. 29. 19:56
1/22 anonim válasza:
Szia látok ott valamit de az inkább fehér nem?
2/22 A kérdező kommentje:
Szia. Nem fehér.És nem szürke.Pirosas színe van,igaz halvány.és a vastagsága is megegyezik.
Köszi
2013. dec. 29. 20:00
3/22 anonim válasza:
Én egyáltalán nem látok második csíkot egyik teszten sem, mióta késik? Mikor készültek a tesztek?
4/22 anonim válasza:
Hát, öööö én minden teszten meg szoktam látni még a leghalványabb csíkocskát is, de ezeken semmit nem látok ne haragudj, bármennyire is meresztem a szemem:(
5/22 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, de ahol a második csíknak kellene lennie, én egyáltalán nem látok semmit. De lehet, hogy csak a képek rosszak.
Mióta késik? Reggeli vizeletből vannak a tesztek?
Drukkolok!
6/22 anonim válasza:
Én láttam nagyon halvány csíkot, igaz program alatt nagyításban dolgoztam. Én nem tudom, hogy mi lesz a vége.
9/22 anonim válasza:
az utolsó képen mintha lenne második csík :) drukkolok neked..
20hkm.
10/22 anonim válasza:
itt nincs egyiken sem második csík :-( sajnálom
én is így jártam ma :-( de drukkolok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!