Tüszőrepesztő injekció után nem halványodik a terhességi teszt, lehetséges, hogy terhes vagyok?
Megkaptam a tüszőrepesztő injekciót és másnap kiderült,hogy van egy apró kis foltom :)
Lehetséges,hogy ezért nem halványodik a terhességi teszt?
Szia :) köszönöm a válaszod. Igen én ,mert érdekel,hogy kinek milyen tapasztalata van,én most kaptam először és az injekció utáni napon ott volt a kis folt :) és így most nem tudom mi is van.
Melyiket látod erősebbnek?
Hát ez még mind a kettő igen halovány, és tüszőrepi után hatnappal még simán ennél erősebb is lehet.
de még mindig nem értem, hogy lehetnél terhes. Gondolom volt rendes menstruációd, követték a peteérésed, ha ezek meg voltak nem lehetsz terhes. Ráadásul ha már uh-n látszana a terhesség sokkal erősebb lenne a csík.
Voltak ezek igen.Azt azért nem hiszem,hogy az orvos rosszul látta volna.Mutatta is.
Ezek internetről rendelt "nem csúcskategóriás" tesztek.Több fajtát vettem,azokon halványabb,alig vehető ki valami.
Így ezeknél lehet ez a maximális erőseg.
Vannak olyan esetek amikor a nő hónapokig menstruál,hiába terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!