Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pénteken,24-én csináltam egy...

Pénteken,24-én csináltam egy erős pozitív ovulációs tesztet?

Figyelt kérdés
ezután volt tojglis nyákom szombaton is, és tegnap tehát 27-én, ahogy mosdóban voltam, találtam ilyen nagyon halvány rózsaszínes pecsétet a papíron (bocsi...), nagyon minimálisat, mi lehetett az? Úgy hallottam, a tüszőrepedés is okozhat ilyet....Ha ma együtt leszünk az még jó lehet? Babát szeretnénk...
2014. jan. 28. 07:16
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Én is ma vagyok a 20cn. 13cn-on volt ovu, akkor emelkedett a hőm. Azóta is 36,9-37 között vagyok. Én is érzek csipkelődésta petefészeknél, de a cickók nem hagynak nyugodni. Teljes olyan a fájdalom mint mikor majd megjön. Volt már olyan akinek fájt a cickója és mégis babás lett, ;) És érdekes mert csak a jobb :)))6-ára nem várom. 27 naposak a ciklusaim.
2014. jan. 29. 15:09
 12/26 A kérdező kommentje:
A cicim nekem nem fáj,(ez sem törvényszerű, meg sokan a peteérést sem érzik meg, de az nekem szerintem 15-én volt, mert akkor fájdogáltam és akkor volt pozitív az ovu teszt) ma reggel mértem a hőmet 36,6...de nekem olyan 36,1-36,3 között szokott lenni az átlag...nem tudom...nekem ez a pici rózsaszínezés, meg ez a jobb oldali alhasi fura szurkálás, feszülés a furcsa, nem emlékszem, hogy lett volna, ilyen, igaz eddig mielőtt megjött volna előtte egy héttel már barnáztam, de ilyenre még nem emlékszem, ha vasárnap körül elkezdek barnázni akkor az nem jó a baba terv szempontomból...de reménykedek nagyon, hogy sikerült "elsőre" összehozni a babócát...majd írjál,(persze csak ha szeretnél) hogy mizu veled, nálad hamarabb kiderül? Remélem mindketten pozitív teszttel térünk vissza! :):):)
2014. jan. 29. 15:19
 13/26 anonim válasza:
az alaphőm 36.5. a luteális szakaszban nekem mindig elég szépen fent van a hőm, csak eddig a progeszteron nem bírta sokáig, mert mielőtt megjön, már előtte 3 nappal kezd süllyedni akkor tudom, h meg fog jönni. Nekem 20.-án volt pozitív a tesztem és másnap reggelre le is esett a hőm 36.3ra 8 na ekkor voltunk együtt reggel)azután már emelkedett is. Hát én 6.ra ( jövő7 csüt-re nem várom) Remélem most már sikerül, mert 5 hónapja próbálkozunk és minden egyes hónap olyan szomorúsággal tölt el amikor megjön :(
2014. jan. 29. 17:22
 14/26 anonim válasza:
Szia. Mi újság? végülis hogy teszteltél? :)
2014. febr. 3. 11:11
 15/26 A kérdező kommentje:
még nem teszteltem, megpróbálom kibírni péntekig....szombatra nem várom....te?
2014. febr. 3. 12:43
 16/26 anonim válasza:
Én csütörtökre nem várom.37 volt reggel a hőm, de holnap még lemehet.
2014. febr. 3. 12:56
 17/26 anonim válasza:
Elég nehezen bírom kívárni :))))))))) Ha holnap még fent a hőm akkor jo leszek :))
2014. febr. 3. 13:01
 18/26 A kérdező kommentje:
nekem ez a hőmérés nem vált be, szerintem ez nem 100%os módszer,(van olyan hogy a menstruáció 2. napján esik le a hő még sincs baba, most olvastam) inkább arra figyelj van-e változás a múlt hónapokhoz képest amikor itt jártál már a ciklusban...vagy még arra sem és várjunk a tesztre :):):)
2014. febr. 3. 13:07
 19/26 anonim válasza:
Nekem bevált a hőm. Abban még soha nem csalódtam. Az elmúlt 4 hőgörbémen a 25.cn-on már leesett a hőm. Mára is azt hittem, h leesik de még nem. Viszont olyan mensis érzésem kezdett lenni:(((
2014. febr. 3. 14:36
 20/26 anonim válasza:
Igen vkinek mensikor esik csak a hője, de én már megfigyeltem és nekem 3nappal előtte már jelez a hőm.
2014. febr. 3. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!