Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pénteken,24-én csináltam egy...

Pénteken,24-én csináltam egy erős pozitív ovulációs tesztet?

Figyelt kérdés
ezután volt tojglis nyákom szombaton is, és tegnap tehát 27-én, ahogy mosdóban voltam, találtam ilyen nagyon halvány rózsaszínes pecsétet a papíron (bocsi...), nagyon minimálisat, mi lehetett az? Úgy hallottam, a tüszőrepedés is okozhat ilyet....Ha ma együtt leszünk az még jó lehet? Babát szeretnénk...
2014. jan. 28. 07:16
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Már ma is volt egy picike, épphogy látható kis rózsaszín valami a papíron...
2014. jan. 28. 08:21
 2/26 anonim ***** válasza:
én ugy hallottam h az lehet beáyazodás is!Ha pénteken volt ovud akkor az teljesen jo reménykedhetsz:)A biztonság kedvéért legyetek együtt:) Minden nap teszteltél ovuteszttel?
2014. jan. 28. 09:22
 3/26 A kérdező kommentje:
hétfőn még negtív lett az ovu teszt, aztán sajna nem csináltam, de pénteken ugyanolyan erős volt mindkét csík, szombaton is csináltam akkor is volt második csík, de kicsit halványabb volt mint a kontroll...pénteken és szombaton voltunk együtt, azóta sajna nem tudtuk összehozni, majd ma este...vagy az már késő? (mondjuk akkor vagyunk együtt ha jól esik, de ebből a szempontból kérdezem, hogy késő-e, a Jónás módszer mára írja a legtermékenyebb napomat)....akkor reménykedek, hátha, már várjuk nagyon! :)
2014. jan. 28. 09:39
 4/26 anonim ***** válasza:
hányadik ciklusnapon vagy?
2014. jan. 28. 09:48
 5/26 A kérdező kommentje:
30. naposak a ciklusaim, ma a 19.en...
2014. jan. 28. 09:56
 6/26 anonim válasza:
Ha 24-én volt pozítiv (egyébként Hőt mérsz) akkor vagy aznap vagy az első negatív tesztnél kell együtt lenni, mert általában hajnalban szabadul ki a petesejt. Ha leesett a hőd akkor kiszabadult a petesejt,mert a benne lévő folyadék lehüti a testet. másnapra már emelkedni kell a hőnek. Innen tudod meg, hogy megtörtén e a PÉ vagy sem.A hőnek fent kell maradni a menssig ha terhes vagy. Ha nem vogantál meg akkor a hő visszaesik a mensi előtti napokban vagy aznap, ez egyéntől változó.A beágyazódást korainak tartom, mert fogantatás után 7-12 nap is a beágyazódás.Nem voltatok kicsit hevesek? :)))))))
2014. jan. 28. 14:39
 7/26 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy hevesek lettünk volna, nem tudtam sajnos hőt mérni az utóbbi napokban,mert keveset aludtam, vagy hajnalban fel kellett kelnem mosdóba, majd reggel remélem meg tudom nézni, általában 36,3-36,5 körül szokott lenni, tehát ha ettől magasabb akkor jók vagyunk.... :) Köszi a választ! :)

Ha nem sikerült köv. hónaptól Clostit kezdek szedni, de azért pozitív vagyok nagyon! :)

2014. jan. 28. 14:56
 8/26 anonim válasza:
Fő a pozitív hozzáállás:)) Régóta próbálkoztok? Én is fel szoktam éjjel kelni mosdóba, de mindettől függetlenül mérem reggel mielőtt dolgozni megyek és felkelés előtt. Mérd mindattól függetlenül, hogy éjjel felkelsz és akkor fogod látni a különbséget :) Sok sikert a babához :)))
2014. jan. 28. 15:42
 9/26 A kérdező kommentje:
Köszi, ez az első éles hónapunk...persze tudom nem szabad türelmetlenkedni... :) Igyekszem... :)
2014. jan. 28. 18:09
 10/26 A kérdező kommentje:
Az a picike rózsaszínezés is elmúlt, csak reggel vettem észre egy kicsit azóta nem....viszont a jobb oldalon az alhasam (kb. köldök magasságig a jobb oldalam) folyamatosan szúr, nyilal, feszül, fura érzés, ma vagyok a 20. ciklus napon....nem tudom mi lehet ez....
2014. jan. 29. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!