Mit értetek azon hogy száradási csík vagy szellemcsík a teszten?
Köszönöm, azert a nagy örömmel meg megvárom a mensi napját, nehogy előre örüljek a medve bőrére...
Köszi a drukkolást!
HÚÚÚ, de szép pozitív teszt!
Most már aztán tessék végre beleélned magad, hogy anyuci leszel :)
Ott a csöppség a pocidban, olyan jóóóóóóóóó :)
Nyugodtan hidd el :)
És szívből gratulálok!!!!!!!!
Nagyon köszönöm, kedves vagy! :)
Akkor asszem felhivom a nődokit, hogy tudjon róla, aztán majd megmondja mi a kövi lépés.
Köszi a drukkot kimenkinek!
És minenkinek mielőbbi babásodást!!!
Na igen ez csont pozi teszt!!!
gratulálok
Sziasztok:) tegnap én is csináltam terhességi tesztet, a tesztet délután csináltam, viszont akkor még nem láttam a második csíkot.
Este megnéztem a tesztet, ott volt egy nagyon halvány rózsaszín csík.. 3 nappal a menstruáció előtt csináltam.
Szerintetek ez lehetséges, hogy pozitív terhességi teszt, vagy csak száradási csík?
Kedves Utolsó,
Én ma reggel jártam ugyanígy, reggel csont negatívat teszteltem, de órákkal később halvány rózsaszín lett. Holnap reggel veszek még egy tesztet. 2 nappal a menstuáció előtt vagyok. Neked mi lett azóta, van baba?? Csak azért volt muszáj válaszolnom, mert vicces, hogy egy viszonylag friss bejegyzést látok egy amúgy 9 évvel ezelőtti kérdésnél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!