Miket lehet szedni, hogy hamarabb, esetleg könyebben foganjon a baba?
Én a palástfű és cickafark teáról hallottam.
Tudtok más módszereket?
Folsav + C vitamin vagy terhesvitamin, amiben rendesen van folsav.
A folsav önmagában kapható 3 mg-os tablettas valtozatban, abbol ket naponta eleg egyet bevenni. Ne igyál kávét és alkoholt. Mozogj, sportolj és legalább kétnaponta szexeljetek. (vagy inkább "kétnaponta szexeljetek").
A palástfüvet a ciklus masodik feleben igyad csak. Es keruld a nagyon meleg vizes furdőzést/zuhanyozást is. Avia (aviva bocs ezt mindig rosszul irom mondom) torna is allitolag sokaknak bejött.
folsavat nekem nőgyógyász (aki kutató orvos) javasolta (Amerikaban belesutik a kenyérbe, sok orszagban ezzel kezdik a családtervezést, ha nem szedi a nő, akkor azt hiszik "becsúszott" a babája :-(, nálunk ez még nem elterjedt...) Ha úgy szeded, ahogy a gyógyszerész/orvos mindja, akkor nincs gond. Terhes vitamin mellett hizhatsz, mert javul az etvagyad. Ha eleve sok sulyfelesleged van, akkor a mozgas azert jo, mert fogysz is es ezzel noveled az eselyet a teherbeesesnek.
Folsav szedese mellett ne fogyassz alkoholt!!! (es a betegtajekoztatojat olvasd vegig:-)).
(#3. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!