Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párommal már régóta terveztünk babát. Mindig megbeszélünk mindent. Már a baba neveket is fél éve kiválasztottuk, hogy ha lány lesz mi lesz a neve, és ha fiú akkor mi. Remek kapcsolatunk van. Csütörtökön bejelentettem neki, hogy sikerült pozitív teszt lett. Még örült is reggel. De késő este mikor haza értem munkából már olyan "zavarodott" volt. Mint aki megrémült az egésztől..mint aki már nem akarná a babát..Vagy csak fél az egésztől, és én reagálom túl? Én nagyon szeretném a kisbabát megtartani.

Már fél éve próbálkoztunk.

2014. jan. 24. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Oh, ne aggodj ezen.

Az en parom is pont ilyen volt, probalkoztunk, aztan egyszercsak mikor pozitiv lett a teszt akkor en is beijedtem, o meg "megzavarodott".

Eltelt par nap aztan javult a helyzet, megszokta a gondolatot, a genetikai UH-n meg tatott szajjal nezte a 12 hetes gyereket :)

Minden oke lesz, csak hagyj egy kis idot neki megszokni a gondolatot.

13 hkm

2014. jan. 24. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak hirtelen megrémült, új még neki a helyzet. Gondolom neked is. Hidd el, ilyenkor az anyukáknak is eszébe jut idővel, hogy "jaj, mi lesz később?", de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék a babát.

Hagyj neki időt és ne piszkáld!

2014. jan. 24. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Most picit megnyugodtam. :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 24. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy közbe becsajozott....
2014. jan. 24. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is tudatosan készültünk a babavárásra, a párom aznap mikor elmondtam neki a hírt dolgozni is képtelen volt, csak állt és nézett maga elé :) Ne aggódj, nekik is változás nem csak nekünk nőknek :)
2014. jan. 24. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak megijedt, de eltelik egy kis idõ és "magához fog térni". :)
2014. febr. 17. 07:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen már azóta magához tért. :)

Már minden ismét a régi. :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 17. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!