Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik hétben derül ki, hogy...

Melyik hétben derül ki, hogy a baba egészséges vagy nem?

Figyelt kérdés

Félek, hogy nem egészséges babát fogok szülni. Volt egy alkalom mikor én is 4 sört ittam meg párom is. ( Barátnőm esküvőjén). Miután megittuk az utolsó sört körülbelül 3 óra eltelt miután együtt voltunk. És kiszakadt a gumi.. ( Azért védekeztünk mert féltünk/félünk hogy nem lesz egészséges az elfogyasztott sörök miatt! ) Pozitívat teszteltem! Lehet, hogy hülyeség de azért kétségbe vagyok esve.. :(

24/L

2014. jan. 25. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Emiatt nem lesz beteg a babád. Az első 6 hétben nem vagy "összeköttetésben" a magzattal.

Nyugi :-)

2014. jan. 25. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az alkoholos állapotban fogant születendő gyermekekre lehetne hatással, hogy így készültek, akkor elég rossz esélyekkel indulnánk az életnek:) A lényeg, hogy ezentúl figyelj oda:) Minden jót!
2014. jan. 25. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Eleinte így esküvők, vagy kisebb összeűlös estéken pár szál cigi is elment, de mióta megtudtam, hogy terhes vagyok Egyáltalán nem iszok..Még alkohol menteset sem.. :)

Ez az egy éjszaka is csak azért volt mert "ünnepeltünk" :)

2014. jan. 25. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezentúl ha odafigyelsz, akkor te mindent megteszel ami rajtad múlik. A többit a természet majd eldönti.
2014. jan. 25. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát hülyeség, az biztos. :)

Ha füveztetek volna, akkor se lenne semmi baja a babának, nem hogy egy is sörtől, meg cigitől!!!

Kizárt!

Gratula a babához!

És mivel már nem iszol, nem cigizel, így nincs mitől félni!

2014. jan. 25. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel semmi baj nem lesz, de a konkrét kérdésedre a válasz, ha valami baj van, 100%-osan csak a megszületését követően derül ki, hogy egészséges e. Az pedig hülyeség, hogy az első 6 héten nincs összeköttetés az anyával!!
2014. jan. 26. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!