Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaprojekten vagyunk, beadass...

Babaprojekten vagyunk, beadassam a H1N1 oltást? Veszélyes?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 15:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És ha jövő héten beoltatom,utána héten pedig pozitívat tesztelek?

Hát még én mennyire elleneztem,most pedig tisztára tanácstalan vagyok.:(

2009. dec. 3. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

tegnap oltattam be magam, pont peteérésnél tartok én is. A dokinő azt mondta, inkább most, mer ha össze is jön és beágyazódik még nem jelent gondot, viszont az első 3 hónapban nem szívesen oltana, és január-februárban tetőzni fog a járvány. szerintem oltass.

Engem ez is meg győzött:

[link]

2009. dec. 4. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Szióka! Én nem adatnám be magamnak. Nekem nagyon gyanús ez a járvány. Egyre több ismerősöm mondja, hogy ez nem is H1N1, hanem egy pestis fajta. Igaz én sem hallottam még olyan influenzáról, amelyiknek tüdőgyulladásos szövődményeiben ennyien haltak volna bele. Bár te tudod, én nem adatnám be.
2009. dec. 4. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Elolvastam a belinkelt véleményeket meg az ÁNTSZ-es írást is. Mi is most vagyunk teljes gőzzel a babaprojektben. Jövőhéten lesz peteérésem. A háziorvos el fogja hinni, hogy én valóban babavállalásra készülök és azért szeretném megkapni ingyen az oltást?
2009. dec. 5. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
szia, én vagyok aki belinkelte a cikke. Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem volt hajlandó beoltani ingyen a doki, hiába hivatkoztam az ántsz-re. Nagyon mérges is voltam rá. űAtz mondta hiába tudja, hogy dolgozunk a babán, kevés az ingyen oltás, és,hogy nem oltották még be azt a veszélyeztetett réteget akinek tényleg ingyen indokolt az ingyen oltás.
2009. dec. 6. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!