Akik babaprojekten vagytok, "utána" mennyi ideig maradtok fekve, hogy ne folyjon ki?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 19:11
1/9 anonim válasza:
Én egész éjszaka szoktam. De még nincs eredmény 13 hónapja!
2/9 anonim válasza:
Gyertyaállás fal mellett...fél óra minimum. Tuti siker. Nekünk elsőre összejött, bár lehet amúgy is. Sok sikert szorítok.
3/9 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy mennyi ideig fekszel. Én utánna 1-2 perc és már megyek is a wc-re. És most várom a 2. babámat.
4/9 anonim válasza:
Ha fejen állsz, a java akkor is kifolyik. A lényeg az, hogy az első löket bejusson a méhszájon, és ott sima útja legyen. Ezélrt kell valójában feküdni utána. Ne azért a 100 millió hímivarsejtért sírj, ami kifolyik az ondó maradékával, hanem annak az egynek drukkolj, amelyik célba ér. :-)
5/9 anonim válasza:
Én se maradtam úgy talán csak pár percig, de így is mindig kifolyt. Nekünk elsőre összejött így is. Sok sikert!
6/9 anonim válasza:
Kb 20 perc gyertyaállás, majd fekvés a fenekem alatt egy párnával. Nekem nagyon hátrahajló a méhem,de így sikerült.
7/9 anonim válasza:
Ha úgy adódik kb 20 percig fekszem,vagy már fel sem kelek.
De mostantól próbálom ki ezt a párnás dolgot is.
Hátha...
8/9 anonim válasza:
Én egész éjjelre így maradok.1-re összejött,de el is ment.Remélem 2.-ra végleg megmarad.
9/9 anonim válasza:
Írd ám meg, ha sikerült...szurkolunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!