Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írjatok nekem légyszi akik...

Írjatok nekem légyszi akik akkor estek teherbe amikor már belefáradtak és nem görcsöltek az egész babaprojekten. Hogy lehet nem rágörcsölni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:

mi vegul is az elsovel 4 honapot probalkoztunk a masodikal meg elsore sikerult.

Az egesz lenyege annyi hogy mikor a paroddal egyutt vagytok akkor egyaltalan nem szabad arra gondolni hogy jaj csak most sikeruljon a baba egyszeruen minden porcikadal elvezned kell a parod erinteset stb... egyaltalan nem szabad meg gondolni sem a babara,hat nem konyu de nekem masodszor meg hamarabb bejott pedig nagyon de nagyon akartam mind a ketszer.

Es gondolni nem baj ha egesz nap arra gondolsz csak mikor egyutt vagytok probald meg kizarni a gondolataidbol

2009. okt. 30. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
2 missed ab.-om volt.A második után 6 hónappal kezdtünk próbálkozni újra(Closty,Uh minden ciklusban,sperma vizsg.,hormon vizsg...),de nem jött össze 4 ilyen időre szexelős-utána fekvős hónap után megbeszéltünk,hogy most inkább hagyjuk.Abban a hónapban terhes lettem,5 hetesen mentem dokihoz,kaptam Utrogestant és más 22 hós "nagy" fiam van:)
2009. okt. 30. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk 5.hónap után sikerült...az elején görcsösen kezdtünk hozzá a projekthez,én nem tudtam teljesen ellazulni!Az 5.hónapban elmentünk nyaralni...hazaérvén feltöltődve energiával,már nem annyira gépezet szerűen vetettük bele magunkat!:)Összejött!Nagyon függ a lelki állapottól szerintem!Ha tudtok,menjetek el egy wellness hétvégére,ne törődjetek semmivel,csak egymással!!Sok sikert!

12 hetes

2009. okt. 30. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
szia,mi 3 évig próbálkoztunk orvostol orvosig járkáltunk mire tavaly májusban ugy döntöttünk hanyagoljuk a tmát még fiatalok vagyunk van idönk is.erre januárban mikor a párom küföldre került dolgozni és az utolsó hetet töltötte itthon már nem hagyott egyedül és meglett a babaó is.üdv egy 2,5 hetes babucika anyukája és sok sikert!
2009. okt. 30. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!5 évet vett el tőlünk a görcsös akarás!Aztán egyik hónapban,mikor újra megjött,azt mondtam a férjemnek,na jó,én ezt befejeztem,nekem nem lesz babám,esetleg majd gyűjtünk pénzt,és lombik.Ezzel lezártam a dolgot végleg magamban,és nem is tudtam volna megmondani,mikor és hányszor voltunk együtt abban a ciklusban,de azon kaptam magam,hogy hopp,nem kéne már menstruálnom?Megnéztem a naptáramat,és akkor már 9 nap késésem volt!!!Ennyire nem törődtem vele.Fel sem tűnt:)Másnap a tesztről majd leugrott a 2. csík,most pedig a 3 éves kisördögöm ugribugrizik itt körülöttem:)Felejts el mindent,és élj a mának!Tudom,könnyű mondani,de ne várj te is 5 évet,míg belefáradsz!Sok sikert!
2009. okt. 30. 15:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó volt olvasni. Megpróbálok tényleg úgy tenni, ahogy ajánlottátok. Cicka és palástfű teát iszom + barátcserjét szedek a hosszú ciklusom miatt. Ennyi belefér ugye? Jönnek az ünnepek, díszítgetem a lakást. Finomakat főzök. Ja és amikorra számoltam a következő peteérést akkorra hívtak bulizni a barátok, hát menni fogok és iszom alkoholt is ahogy jólesik. ( ne értsétek félre, csak már le akartam mondani a bulit valami ürüggyel, mert hát én nem akartam egy korty alkoholt se inni biztos ami biztos. ) Ha vannak még ilyen tapasztalatok szívesen olvasnám.
2009. okt. 30. 16:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja a barátnőm régóta nyúz, hogy menjek vele tornázni. Eddig mindig visszautasítottam, hogy ha megfogan a baba a sok ugra-bugra nehogy ártson. Akkor menjek vele ugye?
2009. okt. 30. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is az elsö babát görcsösen akartuk.Az elsö honapokban,csak arra koncentráltunk és nem jött.Majd én is pont ugy ahogy te leirtad,kezdtem járni tornázni,egy honapos bérletet váltottam.Nem foglalkoztam a babával,ugy voltam már vele,ha akar jönni akkor jön ha pedig nem akkor nem.Két és fél hét torna után egyszer eszembe jutott,hogy már nem kellett volna megjönnie?Vettem egy tesztet és pozitiv lett.Akkor abbahagytam a tornát és csak magunkal foglalkoztam.Nekünk is a 11-ik honapra sikerült.Fel a fejjel,lazulj el és HAJRÁ!Sok sikert!
2009. okt. 30. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
2009. okt. 30. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!