Mióta próbálkoztok, dolgoztok a "babaprojekten"?
Figyelt kérdés
Tudom, már számtalanszor feltették ezt a kérdést, de ma megint csalódtam, és gondolom nem vagyok egyedül. Osszuk meg egymással, ki hol tart, esetleg mennyi idő után sikerült az első (vagy épp a sokadik) baba.2009. szept. 29. 14:03
1/15 anonim válasza:
Az elsö decemberben fogant, febr.ban missed ab :( 2 menszeszt kellett vàrni, szoval àprilisota probàlkozunk, eddig sikertelenül, most lesz elvileg a napokban peteérésem, rajta vagyunk :)
2/15 anonim válasza:
Szia, nekünk bő másfél év után sikerült az első babót várjuk. Szedtem Clostit, hőmérőztem, stb, semmi. Méhpempőt ettem az ominózus hónapban, és nyaraltam (gyógyvízben lubickoltam). Lehet véletlen, és ezeknél nélkül is simán sikerült volna akkor.
Kitartás! Mindennek oka van! Nem véletlen, hogy várnotok kell még a babára!!
3/15 anonim válasza:
Szia én májusban hagytam abba a tablettát és még azóta semmi. :-(
5/15 A kérdező kommentje:
Mi már (más szemszögéből még csak) 9 hónapja próbálkozunk, mindkettőnkkel minden rendben, mégsem akar összejönni. Ez volt az első hónap, amikor már nem görcsöltünk rajta, elmentünk üdülni, csak egymással foglalkoztunk, lazítottunk, és semmi. Most nagyon el vagyok keseredve, mert órát lehetne igazítani a ciklusomhoz, mindig pont 28 nap, de most 3 nap késéssel jött meg...
2009. szept. 29. 14:32
6/15 anonim válasza:
Az elsőre 1,5 évet vártunk és az első Clostis hónapban sikerült. Most a kistesóra 4 hónapja várunk, most is Clostit szedtem. Okt. 8-ra nemvárom remélem nem is jön.
7/15 anonim válasza:
Februárban elsőre sikerült,májusban missed ab-om lett! :(
Augusztustól próbálkozunk ismét.
Elvileg jövőhéten nem várom!
8/15 anonim válasza:
Szia, mi február óta, szóval ez volt a 8. hónapunk. Mára nem vártam, eddig nem jött, holnap tesztelek, ha nem esik le a hőm.
9/15 anonim válasza:
9 hónapja. Most kezdődik a 10., clostival.
10/15 anonim válasza:
2 év után egy méhenkívüli terhesség, azóta eltelt 3 év és semmi!
De majd jön ha akar!
Ne keseredj el, mindennek el jön az ideje!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!