Mikor adssam be a védőoltást? Egyáltalán beadassam?
Figyelt kérdés
Babát tervezünk a párommal, már 10 hónapja próbálkozunk,de semmi.És most nagyon nyomják, hogy mennyire veszélyes a H1N1 a terhesnőkre.Azon gondolkodom hogy ha ebben a hónapban sem sikerül, akkor beadatom, még mielött teherbe esnék.Vajon úgy is hatással lehet a babára?Azt mondják nagyon alacsony a kockázat a babára,de hát egy kismama minden kockázatot megpróbál kizárni.Szóval érdekelne a véleményetek a témában!2009. nov. 9. 17:05
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem adasd be, még nem vagy terhes, viszont, ha már az leszel, sokkal nagyobb lesz a kockázat. Menj el és még a héten adasd be, az még biztos nem árthat. Viszont azt hallottam, hogy minden 3. kismama meghal aki elkapja... (mondjuk nem tudom ez mennyire igaz) Én ma adattam be magamnak mindkettőt egyszerre. Jobb a békesség.
2/3 anonim 

válasza:

Mi is babát tervezünk. Most lett vége a mensimnek és ma beoltattam magamnak. 40 éve praktizáló szülész-nőgyógyászom van, Ő is ajánlotta és a háziorvosom is. Szerintem inkább most, mint terhesen. Arról nem is beszélve, ha sikerül teherbe esnem, végig rettegnék, hogy elkapom.
3/3 anonim 

válasza:

Bocs, hogy így utólag belekérdezek! Kihagytatok egy ciklust az oltás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!