Beadassam-e a kisfiamnak a Rota vírus elleni védőoltást?
Én beadattam, mert a család összedobta rá a pénzt! Ha nem így lett volna valószínű nem tudtuk volna beoltatni!
Egyik rokon kisfiú esett át ilyenek, napokig kórházban volt szörnyű állapotban ezért rakták rá össze a pénzt...
Mi beadattuk. Bár,,,,sokan mondták hogy nem szükséges, meg csak átmegy rajta a vírus, hány hasmenés, de túl lehet élni.
Ennek ellenére beadatuk. De, nem bántam meg így utólag belegondolva, mert a barátnőm kisfiát (3éves múlt) mentővel vitték a kiskunhalasi fertőzőre ez miatt. Neki nem volt oltása.
A doktornő szerint ha el is kapja, mert nem 100%-os a védelem, akkor sem olyan brutálisan megy rajta végig.
Remélem segítettem
Nagyon köszönöm, hogy írtatok.
Nem bántottál meg, de megszoktam azt, hogy amikor beírok egy kérdést, kidobja a hasonlókat. Erre azonban semmit nem adott ki, így eszembe sem jutott, hogy feltették ezt a kérdést már ezren. Természetesen nem akarok vitát gerjeszteni, csak azt szerettem volna, ha megkönnyítitek a döntésem. És ez ebből a pár válaszból kiindulva sikerült is, köszönöm még egyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!