Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a napokban van/volt...

Akinek a napokban van/volt ovulációja, illetve esélyes lehet a beágyazódás, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem 2-4 napja lehetett az ovuláció és a hónap utolsó napjaiban lenne a nem várt...

Nagyon izgulok és már legszivesebben egy hét múlva tesztelnék, de persze megvárom a 28. napot.

Ti is figyelgetitek magatokat, a jeleket?

Valahogy el kéne terelnem a gondolataimat...

2014. jan. 20. 20:38
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Ez furcsa... De ha meg sosem volt ilyen, lehet tenyleg alakul odabenn vmi, pontosabban vki. :) a rozsaszines folyas lehetett a beagyazodas jele. A vizszeru folyas sztem sima tisztulo folyamat hogy kivigye a rozsaszinest. Mert a ver megvaltoztatja a huvely ph-jat elvileg es ezert kovet mindenfajta verzest kis folyas. Lehet csak errol van szo es meg minden rendben lesz es hatslmas pozitivat fogsz tesztelni a hetvegen! :(

En nalam annyi valtozas van hogy idonkent szuro erzes can a melleimben es feszulnek is, de meretre nem nonek. Es iszonyuan eg a gyomrom egesz nap... Ugy szedem a savlekotot mint a cukorkat... Akkor volt ilyen mielott megszultem volna a fiacskamat, az utolso hetekben. Nem tudom mi lehet.

2014. jan. 27. 22:52
 32/51 A kérdező kommentje:
Lehet megprobalok egy tesztet holnap is. Te birid még? :)
2014. jan. 27. 22:52
 33/51 anonim ***** válasza:
nem én már 4et csináltam hahaha. egyik ebből az a 5ös érzékenységű volt és nagyon halvány második csík volt.. de mivel ennyire érzékeny ezért nem bízok benne. holnap veszek másikat, reggeli pisit elrakom és majd meglátjuk hogy mit mutat :) remélem igazad lesz amit írtál :) szorítok neked is .
2014. jan. 27. 23:00
 34/51 A kérdező kommentje:

Húha nagyon szorítok akkor! :)

Írd majd meg ha megvan a teszt eredménye.

Én is csináltam ma egyet, de olyan nagyon halvány... :(

Remélem pár nap múlva erősödni fog.

2014. jan. 28. 11:23
 35/51 anonim ***** válasza:
nekem megjött :(
2014. jan. 28. 13:16
 36/51 A kérdező kommentje:

Ó, nagyon sajnálom... :(

Drukkolok Neked hogy a következő hónapban összejöjjön!!!!

2014. jan. 28. 14:03
 37/51 anonim ***** válasza:
én már nem reménykedem. meg félek is. a fiam 8 éves most lesz 9. igaz a papa más most ebben az esetben. de a fiam egyből össze jött. ovu teszt mutatta szépen az ovut.. és semmi!! és ez már a 3-4 hónap. azért szorítok neked
2014. jan. 28. 14:21
 38/51 anonim ***** válasza:
Na neked van már valami hír ?
2014. jan. 29. 20:22
 39/51 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves vagy! Azóta nem teszteltem és ma egész nap húz az alhasam, mintha holnap meg akarna jönni... :(

Várok vasárnapig. Ha nem jon meg, csak akkor tesztelek.

Szerintem ne add fel! Remény mindig van! És a mostani papánál minden ok? Van már gyereke? Azt mondják, ha mindkét fél teljesen egészsèges és pont a peteéréskor történik az aktus, még akkor is csak 25% az esély arra hogy összejöjjön. Igy pár hónap várakozási idö teljesen normàlis. Inkább az a ritka ha valakinek egyböl elsöre összejön.

2014. jan. 29. 21:27
 40/51 anonim ***** válasza:
Juj azért nagyon szurkolok!! Írjál azért , hogy hogy alakul a heted, ha esetleg megjönni, majd újra szorítunk egymásnak jöv hónapban :) Nem a páromnak nincs még gyereke, de csak 30 éves, tudtommal nincs semmi olyan akadálya hogy ne lehetne babánk. Remélem hamarosan össze jön, igaz rá is voltunk görcsölve, lehet az sem tesz jót, meg sok stressz stb. Na de új hónap , új remények :)
2014. jan. 29. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!