Akinek a napokban van/volt ovulációja, illetve esélyes lehet a beágyazódás, hogy vagytok?
Nekem 2-4 napja lehetett az ovuláció és a hónap utolsó napjaiban lenne a nem várt...
Nagyon izgulok és már legszivesebben egy hét múlva tesztelnék, de persze megvárom a 28. napot.
Ti is figyelgetitek magatokat, a jeleket?
Valahogy el kéne terelnem a gondolataimat...
Ez furcsa... De ha meg sosem volt ilyen, lehet tenyleg alakul odabenn vmi, pontosabban vki. :) a rozsaszines folyas lehetett a beagyazodas jele. A vizszeru folyas sztem sima tisztulo folyamat hogy kivigye a rozsaszinest. Mert a ver megvaltoztatja a huvely ph-jat elvileg es ezert kovet mindenfajta verzest kis folyas. Lehet csak errol van szo es meg minden rendben lesz es hatslmas pozitivat fogsz tesztelni a hetvegen! :(
En nalam annyi valtozas van hogy idonkent szuro erzes can a melleimben es feszulnek is, de meretre nem nonek. Es iszonyuan eg a gyomrom egesz nap... Ugy szedem a savlekotot mint a cukorkat... Akkor volt ilyen mielott megszultem volna a fiacskamat, az utolso hetekben. Nem tudom mi lehet.
Húha nagyon szorítok akkor! :)
Írd majd meg ha megvan a teszt eredménye.
Én is csináltam ma egyet, de olyan nagyon halvány... :(
Remélem pár nap múlva erősödni fog.
Ó, nagyon sajnálom... :(
Drukkolok Neked hogy a következő hónapban összejöjjön!!!!
Köszi, kedves vagy! Azóta nem teszteltem és ma egész nap húz az alhasam, mintha holnap meg akarna jönni... :(
Várok vasárnapig. Ha nem jon meg, csak akkor tesztelek.
Szerintem ne add fel! Remény mindig van! És a mostani papánál minden ok? Van már gyereke? Azt mondják, ha mindkét fél teljesen egészsèges és pont a peteéréskor történik az aktus, még akkor is csak 25% az esély arra hogy összejöjjön. Igy pár hónap várakozási idö teljesen normàlis. Inkább az a ritka ha valakinek egyböl elsöre összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!