Lombik beultetes utan a masodik napon egy max 2 oras repulout arthat a beagyazodas folyamataban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 18:01
1/5 anonim válasza:
elvileg nem de az a biztos ha megkérdezed az orvosodat róla. Én ismerek olyat aki pár napra rá repült haza és sikeres volt a lombik.
2/5 A kérdező kommentje:
Hat ez jo visszajelzes en sem gondolnam komolyan hogy attol nem lenne sikeres nekunk mar ez lesz a negyedik es mivel angliaban lakunk valahogy vissza kell jonni. Azert koszi
2014. jan. 14. 21:11
3/5 anonim válasza:
Én pár napig azért feküdnék, vagy legalábbis pihennék. De gondolom ha ez a 4., akkor minden verziót kipróbáltál már.
Így azt mondom: ha az a baba be akar ágyazódni, be is fog! :-) Esetleg az Embrio Glue-t érdemes kipróbálni...
Nekünk februárban lesz az első.. :-) Drukk!
4/5 anonim válasza:
kedves utolsó mi az a Embrio Glue?Ez valami injekcíó a megtapadásra?
Kérdező nálunk még a kocsizást sem engedi a doki,de kérdezz rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Mi is februarban megyunk most 4. alkalommal es igen en mar mindent probaltam, de valoban ha baba akar lenni az is lesz ha nem sajnos nem(. Ez az Embrio Glue jonak tunik ahogy olvasgattam rola, igazabol nem is igazan tudom hogy nalunk a Kaaliban ahol tavaly voltunk hasznaltak e az assiszted Hatching modszert, sajnos a mi orvosunk nem igazan beszedes. Sok sikert februarra:-)
2014. jan. 15. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!