Akinek a napokban van/volt ovulációja, illetve esélyes lehet a beágyazódás, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Nekem 2-4 napja lehetett az ovuláció és a hónap utolsó napjaiban lenne a nem várt...
Nagyon izgulok és már legszivesebben egy hét múlva tesztelnék, de persze megvárom a 28. napot.
Ti is figyelgetitek magatokat, a jeleket?
Valahogy el kéne terelnem a gondolataimat...
2014. jan. 20. 20:38
21/51 anonim válasza:
22/51 A kérdező kommentje:
Köszi.
Neked van valami tüneted?
Nekem semmi. Türelmesen várakozunk...
2014. jan. 26. 21:38
23/51 anonim válasza:
nekem van... most pisilés után volt egy kis rózsaszínes folyás.. közben csütörtök óta beteg voltam király lázzal egybekötve.. szerintem közel egy héttel hamarabb fog megjönni :( nem örülök.. de majd meglátjuk holnap
24/51 A kérdező kommentje:
Még ne add fel!!! Lehet hogy beágyazódásos vérzés! Magas lázad volt?
Nekem az elsö babàmmal úgy indult a terhességem hogy a pozitiv teszt után 2-3 nappal nagyon náthás voltam höemelkedéssel rgy hétig és nem lett semmi baj, pedig gyógyszert is szedtem.
2014. jan. 26. 23:14
25/51 anonim válasza:
39 volt a legmagasabb láz most :( ez ilyen vírus, vagy influenza vagy nem tudom. Algopyrint szedtem meg köptetőt, meg feküdtem , izzadtam. kb ennyi. Azt viszont nem értem, hogy miért jönne meg egy héttel hamarabb, ilyen hamar nem szokott :( jó lenne ha nem jönne meg, vagy ha ez a kis rózsaszínes véreses valami tényleg csak beágyazódás.. holnap kiderül , mert ha ez azt jelenti hogy megjön akkor holnap már meg kell hogy jöjjön :( de remélem nem fog
26/51 A kérdező kommentje:
Na mi lett? Maradt a rózsíszín vagy elmúlt? Drukkolok Neked!!
2014. jan. 27. 16:20
27/51 anonim válasza:
Jelenleg se rózsaszín se mensi se semmi. Én ezt nem értem. Nekem ez a rózsaszín max akkor szokott lenni mikor másnap megjön, de akkor sem ilyen nyálkásos. Meg hát pénteken kéne elvileg " nem megjönnie ". De mondom ez a 39 fokos láz.. hááát kicsit elbizonytalanodtam.
28/51 anonim válasza:
Köszi a drukkért én is szurkolok neked. Viszont ami még érdekes, hogy a rózsaszín valami előtt nem volt folyás és most sincs semmi folyás. az volt és ennyi. Lehet tényleg hamarabb fog megjönni ?
30/51 anonim válasza:
most este egy kis adag mintha víz folyt volna belőlem.. és ennyi nem jött az sem csak egy adagba és annyi. Mi a fene ez ? előbb rózsaszín , most meg mint a víz. de mind a kettő csak egy picit és kb 24 óra elteltével. lehet beképzelem már ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!