Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a napokban van/volt...

Akinek a napokban van/volt ovulációja, illetve esélyes lehet a beágyazódás, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem 2-4 napja lehetett az ovuláció és a hónap utolsó napjaiban lenne a nem várt...

Nagyon izgulok és már legszivesebben egy hét múlva tesztelnék, de persze megvárom a 28. napot.

Ti is figyelgetitek magatokat, a jeleket?

Valahogy el kéne terelnem a gondolataimat...

2014. jan. 20. 20:38
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Szerintem nekünk kb egy időben lehetett akkor és én 31-ére nem várom.. Én már nem figyelgetek jeleket , mert sajnos az emberi agy sok mindent tud produkálni :( szóval csak remélem, hogy nem fog megjönni végre.
2014. jan. 20. 21:00
 2/51 A kérdező kommentje:

Mióta próbálkoztok?Első baba?

Nekem második, és sajnos én is tapasztaltam már hogy az agyam sok jelet produkál, ami nincs is... :(

Mégis, nehéz nem erre gondolni folyton.

2014. jan. 20. 21:12
 3/51 anonim ***** válasza:
mi csak pár hónapja próbálkozunk kb 3 max 4. és második baba. ti mióta próbálkoztok ? mi már használunk vitamint és ovulációs tesztet is a legdrágább digitálisat. hátha..
2014. jan. 20. 21:14
 4/51 A kérdező kommentje:

Mi még csak most kezdtük. :)

Talán azért is éltem bele magam ennyire.

Az első babánál én is néztem ovu teszttel, de nekem mind negatív volt mindig... nem is értettem , pedig a kisfiam végül összejött, tehát volt peteérésem.

Most UH-on voltam a nődokimnál, és látott egy 2cm átm. tüszőt, aznapra mondta az ovu időpontját. Remélem tényleg volt és jól időzítettünk. :)

Neked mutatott vmi pozitivat az ovu teszt?

2014. jan. 20. 21:27
 5/51 anonim ***** válasza:
igen nekem mutatott :) remélem ténylegesen volt is. nekem az első simán össze jött elsőre véletlen nem tervezett. ő már 8 éves. Remélem hogy a tesóra sem kell azért sokat várni :) és igen második babánál sokkal rosszabb a várás , én azt hittem hogy hipp hopp elsőre össze fog jönni.. hát tévedtem :)
2014. jan. 20. 21:30
 6/51 A kérdező kommentje:

Én is ebben reménykedem titkon, hogy elsőre összejön... :)

Bár az első sem jött rögtön.

Van olyan barátnőm, akinek mind a 2 gyereke rögtön az első próbálkozási hónapban jött össze.

Hát akkor nincs más hátra csak a "türelmes" várakozás...

Neked milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor tervezed csinálni a tesztet?

2014. jan. 21. 08:27
 7/51 anonim ***** válasza:
nekem átlagba 27 naposak, de csak kb egy éve, az előtt 28 naposak volt. én csak akkor csinálok tesztet most ha már késik.. pedig ha rajtam múlna napi 5öt csinálnék már most :D De nem akarom magam becsapni mert még a totál negatív teszten is képes vagyok halvány csíkot felfedezni amit csak én látok :D
2014. jan. 21. 09:33
 8/51 A kérdező kommentje:

Na ezzel én is így vagyok... :)

Nekem is 27 naposak a ciklusaim. Sőt néha még rövidebb is.

ezért is reménykedem hogy hamarabb is mutatna már vmit a teszt. De azt hiszem igazad van! :)

Nagyon türelmetlen vagyok, az idő meg lassan telik.

Ráadásul senkivel nem tudom megbeszélni, mert rossz a tapasztalatom a környezemről, hogy ha tudnák hogy próbálkozunk, mindenki rajtunk lógna, hogy "hol tartotok?" "na van már vmi?" és félek a csalódástól, és hogy ezt mások is megtudják. Ezért csak csendben magamban türelmetlenkedem... :)

Ezért is kerestem társaságot a témában, hátha más is egy cipőben jár velem.

Te alkalmazol valamilyen beágyazódást segítő dolgot? Tea, gyógynövény, egyéb? Én semmit. Az első gyermekemnél a dokim azt tanácsolta a lényeg hogy lazítsak, pl menjünk wellnessezni. És elmentünk... és bejött :) Lehet segített a meleg vizes fürdőzés is? Vagy csak a lazulás és hogy nem görcsöltem rá...

2014. jan. 21. 13:39
 9/51 anonim ***** válasza:
Én nem használok semmit beágyazódásra. sőt néha már totál el vagyok keseredve mikor megjön :( de hát ez ilyen. Azt én is hallottam, hogy lazítani kell stb. Hát majd látjuk mi lesz hó végén. a család és barátok téma nálunk is ez.. egyből jönne, hogy na van már baba,? lehet már gratulálni?? csak még jobban idegelne. az meg idegel is hogy körülöttem mindenki babás már
2014. jan. 21. 17:55
 10/51 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nem tudom a meleg vizes fürdőzés segített e, de az biztos, hogy az a pár nap vagy egy hét alatt míg oda voltatok pihenni nem azon járt az agyad, hogy hogy gyertyázz együttlét után, vagy hogy méregesd az ovulációdat stb, hanem konkrétan a kikapcsolódásra gondoltál. de azt nem értem, hogy ha valaki rágörcsöl az az nagyon akarja, akkor mi a fene gátolja meg ?? erre nem sikerült rájönnöm még.. mert ugye sokan mondják h ne görcsölj, ne gondolj rá ( hát köszi még ha ilyen könnyű is lenne ) de mi van akkor ha még is ezt teszem akkor mi akadályoz meg benne h össze jöjjön ??
2014. jan. 21. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!