Akinek a napokban van/volt ovulációja, illetve esélyes lehet a beágyazódás, hogy vagytok?
Nekem 2-4 napja lehetett az ovuláció és a hónap utolsó napjaiban lenne a nem várt...
Nagyon izgulok és már legszivesebben egy hét múlva tesztelnék, de persze megvárom a 28. napot.
Ti is figyelgetitek magatokat, a jeleket?
Valahogy el kéne terelnem a gondolataimat...
Mióta próbálkoztok?Első baba?
Nekem második, és sajnos én is tapasztaltam már hogy az agyam sok jelet produkál, ami nincs is... :(
Mégis, nehéz nem erre gondolni folyton.
Mi még csak most kezdtük. :)
Talán azért is éltem bele magam ennyire.
Az első babánál én is néztem ovu teszttel, de nekem mind negatív volt mindig... nem is értettem , pedig a kisfiam végül összejött, tehát volt peteérésem.
Most UH-on voltam a nődokimnál, és látott egy 2cm átm. tüszőt, aznapra mondta az ovu időpontját. Remélem tényleg volt és jól időzítettünk. :)
Neked mutatott vmi pozitivat az ovu teszt?
Én is ebben reménykedem titkon, hogy elsőre összejön... :)
Bár az első sem jött rögtön.
Van olyan barátnőm, akinek mind a 2 gyereke rögtön az első próbálkozási hónapban jött össze.
Hát akkor nincs más hátra csak a "türelmes" várakozás...
Neked milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Mikor tervezed csinálni a tesztet?
Na ezzel én is így vagyok... :)
Nekem is 27 naposak a ciklusaim. Sőt néha még rövidebb is.
ezért is reménykedem hogy hamarabb is mutatna már vmit a teszt. De azt hiszem igazad van! :)
Nagyon türelmetlen vagyok, az idő meg lassan telik.
Ráadásul senkivel nem tudom megbeszélni, mert rossz a tapasztalatom a környezemről, hogy ha tudnák hogy próbálkozunk, mindenki rajtunk lógna, hogy "hol tartotok?" "na van már vmi?" és félek a csalódástól, és hogy ezt mások is megtudják. Ezért csak csendben magamban türelmetlenkedem... :)
Ezért is kerestem társaságot a témában, hátha más is egy cipőben jár velem.
Te alkalmazol valamilyen beágyazódást segítő dolgot? Tea, gyógynövény, egyéb? Én semmit. Az első gyermekemnél a dokim azt tanácsolta a lényeg hogy lazítsak, pl menjünk wellnessezni. És elmentünk... és bejött :) Lehet segített a meleg vizes fürdőzés is? Vagy csak a lazulás és hogy nem görcsöltem rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!