Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a napokban van/volt...

Akinek a napokban van/volt ovulációja, illetve esélyes lehet a beágyazódás, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Nekem 2-4 napja lehetett az ovuláció és a hónap utolsó napjaiban lenne a nem várt...

Nagyon izgulok és már legszivesebben egy hét múlva tesztelnék, de persze megvárom a 28. napot.

Ti is figyelgetitek magatokat, a jeleket?

Valahogy el kéne terelnem a gondolataimat...

2014. jan. 20. 20:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Igen ez tényleg kiakasztó! Mi miatt van hogy ha már az ember túl sokat foglalkozik vele, akkor nem akar összejönni. Ez ellentmond a logikának. Hiszen ha foglalkozol a gondolattal, óvatos vagy, vigyázol magadra, mindent megpróbálsz megtenni hogy sikerüljön, épp olyan ez mint mikor meg akarod előzni hogy beteg legyél. Akkor is ugye jól felöltözöl, vitamint szedsz, nem iszol-eszel hideg élelmiszert, nem ülsz a hideg kövön, stb. szóval vigyázol magadra. Vagyis tudatosan. De akkor meg miért működik a babavárásnál ez fordítva? Érthetetlen.

Nekem elvileg már épp a baágyazódás kellene történjen. Semmit sem érzek az égvilágon. :)

De persze nem is figyelem magam túlzottan.

Most visszanéztem a mensiket az elmúlt fél évben, és a legosszabb 28 nap volt, átlag pedig 26. Asszem megvárom hogy késsen... ha egyáltalán késne. Csak hogy fogom addig kibírni... :)

2014. jan. 21. 19:36
 12/51 anonim ***** válasza:
haha szerintem én sem fogom kibírni addig. Látom te is ciklus.hu-zol .. ( én igen onnan tudom a leghosszabb, legrövidebb ciklusokat ) nekem leghosszabb 32 volt, legrövidebb 24.. de ez több mint egy év alatt. az utóbbi közel 1 évben 27 +-2 nap. Nekem 31-e van következő mensinek megadva.. remélem nem jön meg
2014. jan. 21. 19:59
 13/51 anonim válasza:
Nekem január 5.-én jött meg a mensim, majd január 17.-én ovulációm volt, 17-től 22-ig mindennap együtt voltam a párommal, ma 25-én fél napig volt enyhe barna pecsételő vérzésem, szerintetek lehetséges hogy sikerült?
2014. jan. 25. 20:02
 14/51 anonim válasza:
előző kommentelő vagyok, annyit még hozzátennék hogy 28 napos a ciklusom és febr. 1-én kellene megjönnie, sztetek mikor csináljak tesztet?
2014. jan. 25. 20:04
 15/51 A kérdező kommentje:

Akkor nekünk ugyanugy van kedves utolsó! :)

Nekem is 5-én volt utoljára mens és 1-ére nem várom. Viszont én nem néztem mikor volt ovum pontosan nem is érzem, csak a doki mondta 16-án hogy van egy 20mm es tüszöm. Ha minden nap voltatok együtt ezeken a napokon és most van barnázásod akkor elég nagy az esèly!! :)

Mi nem tudtunk csak kétnaponta együtt lenni és azóta semmilyen konkrét tünetet nem érzek... Se barnázás se egyéb... :(

Azért még reménykedem...

Mikor csinálsz tesztet? Írd majd meg mindenképp az eredményt!! Drukkolok! :)

2014. jan. 26. 02:54
 16/51 anonim ***** válasza:
lányok találam 5ös érzékenységű tesztet behalok :D majd hétfőn vagy kedden megcsinálom, hogy ne legyen váratlan ha megjön . ez már a 8ik napon elvileg kimutatja de csütörtökön délutáni még negatív volt azóta nem csináltam, majd hétfőn v kedden inkább
2014. jan. 26. 05:25
 17/51 anonim válasza:

Szintén drukkolok! Majd írd meg az eredményt! :)

Nekem még ilyen szurkáló hasfájdalmam is van, olyan mintha megakarna jönni, de gyengébb a fájdalom.

Mikor érdemes szted megcsinálni a tesztet? :)

2014. jan. 26. 09:29
 18/51 A kérdező kommentje:

Hát öszintén megvallom ma reggel már nem birtam magammal és csináltam egy tesztet, ma vagyok 10.dpo. Persze nagy negativ... :( valahogy számítottam rá, mègis elleseredtem. :(((

Én legközelebb kedden fogok tesztelni, ha az is neg lesz akkor meg csak 1-én.

Én nem érzek magamon semmit. Se barnázás, se cicifeszülés, se alhasi érzések. :( de végülis még van 6 nap...

2014. jan. 26. 10:54
 19/51 A kérdező kommentje:
Ja és xepil teszttel csináltam. Mi a neve annak 5ös érzékenységü tesztnek és hol vetted?
2014. jan. 26. 10:57
 20/51 anonim válasza:
Én is elsején csinálom a tesztet :) remélem addig kibírom :))
2014. jan. 26. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!