Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, hogy tudod, hogy...

Van olyan, hogy tudod, hogy hány hetesnek kellene lennie, mégis kisebbnek mérik?

Figyelt kérdés
Tudod, hogy mikor jött meg utoljára, tudod, hogy mikor fogant és mégis kisebbnek mérik, de aztán minden rendben lesz. Lehet, hogy elmúltam 8 hetes, tudom, hogy középidőben fogant 26-30 napos ciklussal (14. napon) és mégis 7 hetesnek méri? (Még nem volt szívhang) Ikrek. Vannak babák, kisebbek és nincs szívhang. Lehetséges, hogy a beágyazódás kicsit elhúzódott, később indult be a fejlődés? Előfordult már valakivel ilyen?
2014. jan. 18. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező: mi lett Veletek?
2014. febr. 1. 15:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Sajnos következő héten, vagyis múlt héten az ultrahangon kisebbek voltak a babáim és nem volt továbbra se szívhangjuk. Így meg kellett szakítani a terhességet. Választhattam a gyógyszer és a műtét között, gyógyszert választottam, hazahoztam, bevettem, rá 3-4 órára beindult a vetélés és aznap jóformán kijött belőlem minden. Azóta tisztulok. 10.-én kell visszamennem csekkoltatni magam.

Angliában élek, lehet otthon nem használják a gyógyszeres megoldást. Szájon át vagy hüvelyen át lehet bevenni, én hüvelyit választottam, mert azt mondta a csaj, hogy úgy gyorsabb. Úgyhogy itthon "vettem be". Azért is gondoltam így, mert talán kevésbé szívódik fel a szervezetben, ha szájon át veszem be, akkor a bélrendszeren is átmegy, ott is szívódik fel. Kevésbé hangzott ez károsnak.

Lelkileg jobban vagyok, mint gondoltam, hogy leszek, mivel már egyszer átestem rajta, és akkor nagyon el voltam szontyolodva, de ahhoz képest most jól vagyok, persze vannak gyenge pillanatok. Talán az segített, hogy tudtam, hogy min fogok keresztül menni, meg aztán most elmondtam anyósomnak, aki egyszer szintúgy elvetélt. Legutóbb nem tudta meg senki. Nem akartam őket terhelni ezzel, de úgy tűnik túl nagy terheg vállaltam magamra, ami 5 hónapig emésztett. Várunk 1-2 ciklust, aztán hajrá. Kivizsgáltatni nem tudom magam, itt nem vizsgálnak ki, csak 3 után, magánorvos milliomosoknak való, hazamenni idén egyáltalán nem tudok. De még nem adtam fel, bízom benne, hogy legközelebb sikerülni fog.

2014. febr. 1. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, kedves Kérdező. Új hónap, új esély! Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön teherbe esned ismét! Nagyon szurkolok!
2014. febr. 8. 11:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó kívánságokat. Nem adjuk fel!
2014. febr. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!