Mixy19 kérdése:
3hete voltam a páromal 8-án kellet volna meg jönnie 14-én teszteltem pozitiv lett aminek nagyon örülünk. De mégis ugy görcsölök mintha meg akarna jönni ti voltatok igy? Ez bajj?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 10:53
1/8 anonim válasza:
ez teljesen normális, nem kell aggodnod. a kismamák kb 99%-nak van mindjárt megjön érzése a terhesség korai szakaszában. Jobb ha tudod több kellemetlenség is vana terhesség alatt, ahogy nöa méhed tágulnaka szalagok stb. csak azért szolok hogy ne ijedj meg ha majd észleled ezeket.
2/8 anonim válasza:
Gondolom lassan mész orvoshoz, majd említsd meg. Addig is szedj magnéziumot, az segíteni szokott.
3/8 anonim válasza:
35+6 hetesen még mindig előjön sokszor ez az érzés. Az első trimeszterben szinte folyamatos volt.
4/8 A kérdező kommentje:
azért kicsit igy már megnyugottam mert nem hittem elfele hogy babát várok mert azt érzem hogy meg fog jönni és azt hittem hogy ez bajj. igen persze megyek dokihoz a jövőhéten
2014. jan. 15. 12:12
5/8 anonim válasza:
nyúlnak a méhet tartó szalagok. nő a méhed és ezért van :)
2 kisfiú anyuja
6/8 A kérdező kommentje:
és ez sokkáig fog tartani?? köszönöm am a válaszokat meg nyugodtam
2014. jan. 15. 16:21
7/8 anonim válasza:
Szia. 22 hetes vagyok es egyre jobban görcsölök. Nő a méh, kell hely a babának. Ha rám hallgatsz vagy magnerotot, vagy magnesii citricit szedsz, az sokkal jobban felszivódik, és nem kell akkora adagot bevenni. (Magnerot 50 db-os kb. 2500 ft, magnesii citrici 310 ft, 10 db-os kiszerelésben, ráadásul ha feliratod a dokival, akkor csak 120 ft, ha jól tudom)
Boldog babavárást :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :-) még nem voltam dokihoz de ugye a pozitiv teszt nem tévedhet??
2014. jan. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!