A nemvártig még van egy hetem, leszakad a derekam, a méhem is feszül, mintha megakarna jönni. Ma teszteltem, mert már nem bírtam ki, tudom, hogy túl korai volt, és - lett Szerintetek lehet, hogy mégis van "bent" valaki?
Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdődő menzeszre is. Egy héttel előbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél.
Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!
Szia!
Nemvárt előtt sajnos semmi tuti jel nincsen, hiszen a szervezetedben még nem is történt semmi változás. Nem véletlen, hogy csak nemvárt napja körül, de inkább kicsivel utána tudja a teszt is kimutatni a babát, addig nincs semmiféle változás! A HCG csak kb 2-3 nappal előtte kezd el termelődni, és mensi idejére emelkedik olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy baba okozza. A tünetekért viszont a többi hormon a felelős, amik akkor is jelen vannak a szervezetben, ha nincs baba. Ezért nem is lehet a tünetekre alapozni. :-(
Türelem, ha ilyenkor tesztelsz, az teljesen felesleges, és csak idegesíted magad vele. Gondolj arra, hogy a dolog már eldőlt, és időben meg fogod tudni az eredményt, siettetni nem lehet a dolgot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!