Kismamák, Anyukák! Ti mikor mentetek el az orvoshoz, amikor biztosan tudtátok, hogy babátok lesz? Mikor célszerű mennem?
Január 5-re nem vártam. 2 teszt pozitív. Mikor mehetek elösszőr orvoshoz?
Vagy várjak még? Mikor lesz hallható a szívhang?
én 6+1 környékén mentem először kézi vizsgálatra, ott megmondták hogy peteszák van, felpuhult méh, stb tehát igazolták a terhességet és beutaltak UH-ra.
6+4 voltam az UH-n, itt már láttak 20 mm-es petezsákot, mást nem. Szívhang sem volt. Visszahívtak 8 hetes koromra, akkor már volt szívműködés és 23 mm-es embrió.
Ha januárra nem vártad, és a ciklusaid kb. 28 naposak, akkor most az 5. hét közepén járhatsz. Szerintem legkorábban jövő hét végére kérj időpontot, addigra már fogják látni, ha szívhangot szeretnél, akkor inkább február első hete.
Addig is nagyon vigyázz magara, terhes vitamin, c vitamin ezerrel, betegeket kerüld, sok pihenés! Boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat.
Igen a ciklusom 28 napos..
Nagyon türelmetlen vagyok :/
Akkor kérek egy idő pontot jövőhét péntekre
Köszönöm :)
En 5hetesen voltam.huvelyi uh mar latszott a petezsak,szikholyag de szivhang meg nem volt.az ra kb ket hetre.
34hkm
Én pontosan 7 hetesen mentem, akkor már tuti kell lennie szívhangnak.
A jövő hét péntek tökéletes.
5 hetesen mentem, mert előtte volt vetélésem és tudni szerettem volna, hogy minden a helyén van-e. gyógyszert is kaptam
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!