Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor már biztosan tudtátok,...

Amikor már biztosan tudtátok, hogy itt az idő indulni szülni, akkor izgultatok, idegesek voltatok vagy halál nyugodtak? Párotokon mi látszott, ő hogy viselte, ki volt nyugodtabb, következetesebb?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 15:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Én izgatott voltam, és nem féltem. A férjem totál bepánikolt. :D
2013. dec. 20. 15:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen bepánikoltam
2013. dec. 20. 15:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyereknél felszálltam a buszra és bebuszoztam a kórházba, abszolut nyugodt voltam, szülőszobáról kiszöktem telefonálni a férjemnek, hogy szülök. Másodiknál kocsival mentünk, akkor sem izgultam.
2013. dec. 20. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én maga a megtestesült nyugalom voltam. A párom meg pont az ellentéte. Majd elájult. Egy idegen hozzátartozó nyugtatgatta, míg engem vizsgáltak. Szülés alatt már picit jobb volt a helyzet, de még azért ott is ideges volt. Én nem voltam közben ideges , inkább csak bosszantott a fájdalom, meg hogy nem tudtam, mikor lesz vége. Csak akkor ijedtem meg egyszer, mikor a rossz levegővételektől az ájulás szélére jutottam.
2013. dec. 20. 16:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én izgultam, de nem féltem, nagyon vártam már. A férjem nagyon ideges volt, nekem kellett nyugtatni, mert a vajúdás alatt kiderült, hogy muszáj lesz császározni, na onnantól meg végigbőgte az egészet, apósom mesélte, mert ő is meg az anyukám is ott voltak.
2013. dec. 20. 16:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tesóm ma szült és én totál bepánikoltam!! :)))De már nagyon boldog vagyok,megszületett 2kor a kis keresztfiam !!

Azért igzultam, mert ő császáros - egészségügyi okok miatt, és féltem, hogy időbe érjenek a kórházba. De odaértek és minden rendben volt.

Tök nyugik voltak- kicsit izgatottak, de olyan boldog-izgatottak! Mi meg anyukámmal pánikoltunk helyettük itthon!! :))

2013. dec. 20. 16:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugodtam. Valószínűleg azért, mert 35 hetesen toxémiás lettem és örültem, hogy végre láthatom, hogy egészséges-e a kislányunk :-(. A párom is nyugodt volt, de ő alapból sem az az ideges típus.
2013. dec. 20. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a párom teljesen nyugodt tipus, na akkor nem volt az. Én ideges tipus vagyok, teljesen nyugodt voltam, úgy voltam vele majd lesz valahogy. :D
2013. dec. 20. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Mikor tudatosodott bennem, még fel sem fogtam, mert 37+4 napra született a fiam. De mivel tudtam, hogy mit kell csinálni, nem voltam ideges. A párom utólag vallotta be, hogy az volt, de nem mutatta, nehogy engem stresszeljen. Azért gondoltam, hogy parázik, mert bár fotós, az utca végéről kellett visszafordulni a gépért.. Reggel hétkor indultunk, ötkor műtöttek, mert komplikációk adódtak, de addigra már csak az vigasztalta, hogy jó kezekben vagyunk.
2013. dec. 20. 18:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Én tök nyugodt voltam, párom anál idegesebb.

Ugy adta ki magából, hogy rengeteget beszélt :) már rá kelett szólnom hogy hagyja abba mert engem nagyon idegesített :) De így visszagondolva marha aranyos volt :)

2013. dec. 20. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!