Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba lehet ami...

Szerintetek baba lehet ami végre 2 év után sikerült?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! :-)

Az történt h a mensim szabálytalan mert opc gyanus vagyok,ittam az inofolicot nem tudom ki ismeri,ez kimondottan opc-s nőknek találták ki teherbeeséshez és most sem jön meg a melleim fájnak már lassan 2-szer akkorák mint voltak és viszketnek nagyon!!! Ma teszteltem és egy halvány csík is kijött :D Szerintetek lehet esély rá h terhes vagyok? A válaszokat előre is köszönöm :-)

2014. jan. 14. 20:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: mennyi idős terhes vagy? Vagy már meg van a baby? :-)
2014. jan. 14. 20:27
 12/26 anonim ***** válasza:

18. hetes! :) Nekem is a melleim jelezték először!

Szerintem ha holnap tesztelsz-mert tuti nem bírod ki:)- is jó, mert erősödni fog! Aztán 5-6. hétben irány a doki, hogy megnézze jó helyen tapadt-e meg, nem-e kell hormonpótlás! Pihenj sokat!

2014. jan. 14. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:
szerintem babát vársz, halkan gratulálok és írd majd meg a fejleményeket:)
2014. jan. 14. 20:44
 14/26 anonim ***** válasza:
Én is várom a fejleményeket :)
2014. jan. 14. 20:51
 15/26 A kérdező kommentje:
Jaj de jó :-) gratulálok! Mindenkinek köszönöm a gratulációt és minden féle képpen megírom a tutit :-) az az igazság h mekiben dolgozom így eléggé nehéz lesz pihenni ráadásul kasszás vagyok de igyekszem oda figyelni h minnél többet pihenjek és ha tényleg baby van beszèlek a főnökasszonnyal csak tök gáz mert 3 hete kezdtem... :-/ de a baby fontosabb tehát le...rom mit fog gondolni.....
2014. jan. 14. 20:55
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha három hete kezdtél, akkor várd ki a próbaidő végét!!! Más különben simán elküldenek a francba. Én a helyedben pedig azonnal táppénzre mennék, ahogy beigazolódik a terhesség és van szívműködés.
2014. jan. 15. 07:48
 17/26 anonim ***** válasza:
teszteltél ma reggel??
2014. jan. 15. 08:15
 18/26 anonim ***** válasza:

Varj 2-3 napot es reggeli elsobol csinald meg, de ez a tunetekkel egyutt pozitivnak tunik :)

A rozsaszines folyas miatt inkabb csak akkor szexeljetek, ha voltatok a dokinal es megengedi!

Aterzem az oromod! Tudom milyen sokat varni ra!

2014. jan. 15. 09:22
 19/26 anonim ***** válasza:

Tényleg csak próbaidő után jelentsd be, és akkor is írásban!!! A vállalkozási szférában hihetetlenül érzéketlenek, szeretnek megszabadulni a kismamáktól, ha van rá jogi lehetőség.

Remélem erősödött a teszted!!!

2014. jan. 15. 10:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma is devez is csak halvány :-/ amúgy én Bécsben dolgozom a mekiben itt nem tudom h milyenek lesznek... Tesztelek majd pár nap mulva egyenlőre várok egy kicsit még vele!
2014. jan. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!