Szerintetek baba lehet ami végre 2 év után sikerült?!
Sziasztok! :-)
Az történt h a mensim szabálytalan mert opc gyanus vagyok,ittam az inofolicot nem tudom ki ismeri,ez kimondottan opc-s nőknek találták ki teherbeeséshez és most sem jön meg a melleim fájnak már lassan 2-szer akkorák mint voltak és viszketnek nagyon!!! Ma teszteltem és egy halvány csík is kijött :D Szerintetek lehet esély rá h terhes vagyok? A válaszokat előre is köszönöm :-)
18. hetes! :) Nekem is a melleim jelezték először!
Szerintem ha holnap tesztelsz-mert tuti nem bírod ki:)- is jó, mert erősödni fog! Aztán 5-6. hétben irány a doki, hogy megnézze jó helyen tapadt-e meg, nem-e kell hormonpótlás! Pihenj sokat!
Varj 2-3 napot es reggeli elsobol csinald meg, de ez a tunetekkel egyutt pozitivnak tunik :)
A rozsaszines folyas miatt inkabb csak akkor szexeljetek, ha voltatok a dokinal es megengedi!
Aterzem az oromod! Tudom milyen sokat varni ra!
Tényleg csak próbaidő után jelentsd be, és akkor is írásban!!! A vállalkozási szférában hihetetlenül érzéketlenek, szeretnek megszabadulni a kismamáktól, ha van rá jogi lehetőség.
Remélem erősödött a teszted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!