Ovus teszttel kinek hányadjára sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Nekünk ez a 6.probás hónap,ebbe a hónapban teszteltem elöszőr ilyen ovuteszttel,9.én egyértelmű pozi lett aznap és másnap voltunk együtt.Én érzetem a kis fájdalmat is,ami aztán szerdára teljesen megszűnt.Teháth jókor is volt ovum mert az orvos is igazolta.De nemhiszem hogy összejött..ma vagyok a 25.napon,30.napra szokott megjönni:/2013. nov. 18. 09:13
1/3 anonim válasza:
Miért nem hiszel benne?Jókor voltatok együtt nagy az esélye!A pozitív ovu tesztes napok után mikor fájt a hasad?Hány nappal utána?
2/3 A kérdező kommentje:
Mert sokak szerint ovu előtti napokon érdemesebb együtt lenni!Nekem mindig 30-31napos ciklusaim vannak.Tehát most is a 17-18.napon volt ovum.És elírtam,mert 10.én vasárnap volt pozis ovutesztem szombaton még negatív volt,aztán 11.én hétfőn az orvos is mutatta hogy pém volt.Na most mi csak ezen a 2napon voltunk együtt,azelőtt nem.És vasárnap kezdtett el fájni a hasam(szurkálgatni aztán még keddig tartott de kedden már enyhébb volt,szerdára már semmi)Azóta nemérzek fájdalmat egyiknap éreztem enyhe pici szurást,valamint mikor elfeküdtem a kádba nemtudtam sokáig bennt lenni mert akkoris szurkált picit..de már annyit csalódtam hogy nehéz:(
2013. nov. 18. 12:21
3/3 F.B.I. válasza:
Egy héten belül úgyis kiderül, ne add fel! Amúgy meg pozitív teszt után 24 órán belül van peteérés, tehát tökéletes időpontban voltatok 1ütt.
Hajrá!Majd írd meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!