Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovus teszttel kinek hányadjára...

Ovus teszttel kinek hányadjára sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Nekünk ez a 6.probás hónap,ebbe a hónapban teszteltem elöszőr ilyen ovuteszttel,9.én egyértelmű pozi lett aznap és másnap voltunk együtt.Én érzetem a kis fájdalmat is,ami aztán szerdára teljesen megszűnt.Teháth jókor is volt ovum mert az orvos is igazolta.De nemhiszem hogy összejött..ma vagyok a 25.napon,30.napra szokott megjönni:/
2013. nov. 18. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem hiszel benne?Jókor voltatok együtt nagy az esélye!A pozitív ovu tesztes napok után mikor fájt a hasad?Hány nappal utána?
2013. nov. 18. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert sokak szerint ovu előtti napokon érdemesebb együtt lenni!Nekem mindig 30-31napos ciklusaim vannak.Tehát most is a 17-18.napon volt ovum.És elírtam,mert 10.én vasárnap volt pozis ovutesztem szombaton még negatív volt,aztán 11.én hétfőn az orvos is mutatta hogy pém volt.Na most mi csak ezen a 2napon voltunk együtt,azelőtt nem.És vasárnap kezdtett el fájni a hasam(szurkálgatni aztán még keddig tartott de kedden már enyhébb volt,szerdára már semmi)Azóta nemérzek fájdalmat egyiknap éreztem enyhe pici szurást,valamint mikor elfeküdtem a kádba nemtudtam sokáig bennt lenni mert akkoris szurkált picit..de már annyit csalódtam hogy nehéz:(
2013. nov. 18. 12:21
 3/3 F.B.I. ***** válasza:

Egy héten belül úgyis kiderül, ne add fel! Amúgy meg pozitív teszt után 24 órán belül van peteérés, tehát tökéletes időpontban voltatok 1ütt.

Hajrá!Majd írd meg mi volt.

2013. dec. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!