Dolnamaca kérdése:

Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés

Október 10.én jött meg az utolsó mensim.

A párommal 10 hónapja próbálkozunk babával, de eddig nem jött össze, az egyik orvos szerint ciszta miatt. Viszont elmentem egy másik orvoshoz is, aki nem talált cisztát, csak annyit mondott, hogy sok a tüszőkezdemény, ami egyáltalán nem rossz. 20.án megyek orvoshoz, de nem tudom, hogy most mit gondoljak, hogy terhes vagyok, vagy nem. Tesztet nem merek már csinálni, mert annyiszor lett már negatív és lettem csalódott. :(

#teherbeesés #baba várás. terhesség
2013. nov. 15. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt már cisztam,többször is.Álltalába a menstruacioval távozik.A helyedbe én tesztelnek.Hidd el van remény,nekem 3év 4hónap után lett pozitív tesztem.Pedig akkor már nagyon nem éltem bele magam.Szoritok neked :)
2013. nov. 15. 08:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Késik már a mensid? Ha igen, akkor tesztelj, az sem jobb, hogy még 5 napig " megesz a kiváncsiság" .
2013. nov. 15. 08:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 15. 08:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid, mikor kellett volna megjönnie? Bármi tüneted van ? Tesztelj, mert jobb tudni a biztosat, mint bizonytalanságban lenni. Sok sikert!
 5/13 A kérdező kommentje:
28 napos a ciklusom, 7.én kellett volna megjönnie.
 6/13 anonim ***** válasza:
akkor nem kérdés. teszt. a boldog tudatlanság jobb?
2013. nov. 15. 09:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor ma mindenféle képen veszek tesztet. És holnap reggel megcsinálom. :))
2013. nov. 15. 09:02
 8/13 A kérdező kommentje:

Megvettem a terhességi gyorstesztet és nem bírtam várni holnap reggelig, így hát megcsináltam most, rá sem mertem nagyon nézni a tesztre de aztán erőt vettem magamon és megnéztem, és 2 csík van rajta :))

Remélem nem ver át a teszt...

2013. nov. 15. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Na látod, gratula :) A teszt nem ver át, ne aggódj :)) Viszont dokihoz ne menj csak 7 hetes kor körül, mert addig nem lát semmit. Az utolsó mensid első napjától számold, azaz ha 2 hét múlva mész jó lesz. Még csak 5 hetes vagy, semmi nem látszódik :)
2013. nov. 15. 13:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm :))
2013. nov. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!