Lehetek terhes úgy hogy megjött a menstruációm de hányingerem van néha meg ilyesmi? Persze beteg is voltam meg ilyesmi lehet még attól van. Meg kicsit stresszes most az életem de így nem tudom és kicsit aggódok.
Figyelt kérdés
A barátommal mindig védekezünk és meg is nézzük hogy az óvszer lyukas e szóval oda figyelünk ilyenekre de nem tudom. Értelmes válaszokat előre is köszönöm.2013. nov. 13. 20:34
1/1 anonim válasza:
Hogyha rendesen jött meg a menstruációd, ugyanúgy mint előtte (nem változott az állaga), akkor kevés a valószinűsége. Nyugtasd meg magad, foglalkozz valamivel, ami leköti a figyelmed, de ha az megnyugtat, akkor csinálj egy tesztet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!