Dolnamaca kérdése:

Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés

Október 10.én jött meg az utolsó mensim.

A párommal 10 hónapja próbálkozunk babával, de eddig nem jött össze, az egyik orvos szerint ciszta miatt. Viszont elmentem egy másik orvoshoz is, aki nem talált cisztát, csak annyit mondott, hogy sok a tüszőkezdemény, ami egyáltalán nem rossz. 20.án megyek orvoshoz, de nem tudom, hogy most mit gondoljak, hogy terhes vagyok, vagy nem. Tesztet nem merek már csinálni, mert annyiszor lett már negatív és lettem csalódott. :(

#teherbeesés #baba várás. terhesség
2013. nov. 15. 08:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Annyira de annyira örülök.Nekem is nemvart után 5nappal este halvány pozitív tesztem lett.Elsem mertem hinni.Aztán két nap múlva ismeteltem akkor is este.Akkor már nagyon erős lett.Vigyázz magatokra :)
2013. nov. 15. 14:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Én is nagyon örülök :) És köszönöm, hogy szorítottál nekem :) Köszönöm :))
2013. nov. 15. 14:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam még egy tesztet és az is pozitív lett :))
2013. nov. 16. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!