Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz utáni barnázás, és a...

Menzesz utáni barnázás, és a baba sikerült?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni a mult honap elején voltam hsg-n és sikeresen megnyitották az egyik petevezetőm(mindkettő el volt záródva)Most két nappal később megjött a menzeszem(kicsit gyengébb mint szokott)ami már két napja elmult.De viszont gyenge barnázás kezdődőtt ma reggel.Lehetek mégis babás?Lehet megfogant csak később?A hormonjaimmal minden rendben,elkészitette a dokim a részletes hormonvizsgálatot is.Szval aki járt már igy,hogy menzesz utáni barnázása volt és mégis babás volt hogy történt? Mikor mutatta meg a teszt?Reménykedhetem?
2013. dec. 9. 21:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Egész nap mindjárt megjön érézsem van,igazábol kicsit félek is mert már össze-vissza olvasgattam,és már a méhen kivüli terhesség is itt motoszkál a fejemben :(
2013. dec. 9. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 4. és a 8. héten is vérezgettem, barnáztam a 8. hétig, most 32 hetes terhes vagyok. Nem akarok benned feleslegesen reményeket ébreszteni, de sokkal több nővel előfordul, hogy vérzik vagy maszatol a terhesség alatt, mint az gondolnánk - az orvosom szerint. Venni kellene egy tesztet!
2013. dec. 10. 08:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Van tesztem....csak nem mertem...hiszen 3 napja mult el a menzeszem :(
2013. dec. 10. 11:01
 4/4 anonim válasza:
Esetleg nézd meg a hőmérsékleted is minden reggel ha felkelsz szájban hőmérővel,mert akkor tudod követni hogy a mensi tényleg mensi-e, a peteérés mikor van stb...nagyon sokat elárul, főleg ha már 2-3 hónapot méred, és akkor nem kell folyton terhességi tesztet venni a hónap folyamán.Ez esetben lehet hogy viszont biztosat a teszt mondana, ha összevissza jön meg.Csináld meg, ess túl rajta és ha meg negatív kb 1 hét múlva lehet megint babát gyártani, így nincs okod elkeseredni!Drukkolok!
2013. dec. 11. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!