Hány embernek sikerült ovus teszttel a baba? Többi lennt
Figyelt kérdés
30-31Naposak a ciklusaim,ma vagyok a 18.napon,tegnap erős pozi ovuteszt amit ma az orvos igazol h pém van,tegnap együtt voltunk,szerintem ma is együttleszünk,sikerült valakinek így a baba?Több lehet így vajon a reményem?!2013. nov. 11. 18:43
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mi is arra hagyatkoztunk,nekünk bejött,vagyis részben,mert én pontosan tudtam enélkül is,de legalább kipróbáltuk.:-)
Kb kétnaponta voltunk együtt,a 15.naptól(nekem is a 18.nap volt pé-m)15.-17-19-21-napon,utána nem is tudtunk együtt lenni,mert sokszor nem egy időben voltunk otthon.
Most 12 hetes vagyok,sok sikert nektek!
2/5 anonim válasza:
nekem mindig össze-vissza jött meg,nem tudtam mikor van pé-m,4honapig nem jött össze a baba,az 5.ben teszteltem és kiderült sokkal később volt mint gondoltam és akkor terhes is maradtam,már fél éves mult a fiam
3/5 A kérdező kommentje:
dejó nektek :)!Hát én most örültem hogy még az orvos is igazol hogy mi a helyzet:) vasárnap meg tegnap is együtt voltunk,de ugye sajna ez se 100 hogy sikerül igyis..úgyhogy nemtudom,jövőhét péntek-szombaton kéne megjönnie a nemvártnak:/
2013. nov. 12. 10:37
4/5 anonim válasza:
Nekem így sikerült :) Tavaly dec. 24-én reggel volt egy egyértelmű pozitiv ovu tesztem. Dec. 23-án voltunk együtt párommal. Aznap nem tudtunk ugye a karácsonyozás miatt, mégis sikerült. Ugye nem feltétlen az ovu napján kell együtt lenni, mert a sperma 1-2 napot elél még odabent. :) 8 hetes kislány anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Ez szép utolsó :) grat:) mi többett szoktunk együtt lenni ,hiszen 6.hónapja probálkozunk,de ez a hónap még gyenge mert akadtak családi zűrök is amik miatt az embernek nincs kedve együttlenni,de 30-1-3-4-6 és most 10.(17.napon pé kor) és 11.én tegnap voltunk együtt:)..nagyon bízom igy hogy tényleg megbizonyosodtam a pémről hogy sikerül valami jó is..most szülnék 28.án mert áprilisban elvetéltem sajnos így ez egy nagy öröm lenne legalább...de azért annyira már nemakarom bele élni sem magam,hiszen mindig mikor közeleg a mensim rettegek hogy ne jöjjön meg:/
2013. nov. 12. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!