Negatív teszttel lehet még is baba?
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Bár olvastam itt olyanokat, hogy még is az volt. De inkább nem! Bele ne éld magad! Várj, még pár napot és tesztelj ujjra! Én is x-epilel teszteltem, mikor terhes voltam de szépen mutatta is már első nap. Nem rég késett több mint egy hetet .. Már azt hittem :) de első kimaradt napon teszteltem x-epilel ismét és totál nega! Nem is volt baba! De kívánom, hogy baba legyen a dologban!
2012. júl. 19. 19:01
Várj pár napot, és tesztelj újra, esetleg egy másik tesztet használj. Ezek 10 napos terhességet már ki tudnak mutatni. Ha még 4-5 nap múlva sem jön meg, azért menj el dokihoz.
Esetleg olvasd el (ha még nem tetted volna) alaposan a használati útmutatóját. Hátha van benne valami, ami hasznodra válik. Elvileg ott kell lennie, hogy hány nap után mutatja ki a terhességet.
4/10 A kérdező kommentje:
hát elvileg már nem várt napján kimutatja...de olvastam már olyat hogy 10 hetes terhességet nem mutatott még ki, pedig az orvos már megállapította hogy baba van...na mind1, pár napot még várok aztán ujra tesztelek...
Szerintem teljesen jó az x-epil teszt,valószínűleg kimutatja már a terhességet.Lehet,hogy a szervezeted kevesebb hcg hormont terhel,ezért Neked nem ma,hanem két nap múlva mutatja ki biztosan.
Ha hétvégén is negatív,akkor biztosan nem baba
Én nem hallottam még olyanról,pedig dolgoztam nőgyógyászaton,hogy valakinek ne mutatná ki a teszt(az xepil amúgy is megbízható),ha idejében és szakszerűen tesztel
2012. júl. 19. 20:51
Én nem hiszek az X-epilben. Nekem se mutatta ki, pedig akkor már 6 hetes terhes voltam.
23 hetes kismami
2012. júl. 19. 21:45
7/10 A kérdező kommentje:
vasárnap fogok legkorábban tesztelni csak...ha akkor is negatív, irány az orvos.... különben én sem hiszek nagyon az x-epilben, mert 8 hetes terhes voltam mikor még nem mutatott semmit, aztán elmentem orvoshoz, ott ő megállapította a terhességet, de sajnos elvesztettem a babámat 10 hetesen... :'( ezért is rettentően félek megint :(
Ha nem "hiszel" az x-epilben,miért használtad?!
Szerintem nem a hinni/nem hinni kérdése amúgy.Ha van a szervezetedben kellő mennyiségű hcg(x-epil 25-ös),akkor kimutatja,ha nincs nincs.
Valószínűleg az előző terhességednél is nagyon alacsony volt a hcg szint,azért nem mutatta ki és végül ment el a baba.Sajnálom a történteket és drukkolok
2012. júl. 20. 21:09
9/10 A kérdező kommentje:
azért x-epilt használtam, mert kénytelen voltam azt venni, mert csak az volt a dm-ben... ma veszek egy másikat, és kiderül, köszi a drukkot, remélem összejön :$ :)
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 1 hónap késés ujra megjött :(
Kapcsolódó kérdések: