Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek nem jött meg az...

Ha egy nőnek nem jött meg az első menstruációja akor lehet terhes?

Figyelt kérdés
mármint nem két vérzés között hanem még az előtt hogy egyáltalán elkezdett volna vérezni
2008. júl. 16. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha még életében nem menstruált akkor elvileg nincs peteérése szóval nem is lehet gyereke... de inkább kislánynak mondanám ezeket nem pedig nőnek...

(én ezt vettem ki ebből a furán feltett kérdésből)

2008. júl. 16. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsiny az esély, de előfordulhat. Valakinek 17 évesen jön meg először ő már azért olyan "fél nő". :)
2008. júl. 16. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
nem irtad, h az illetőnek van e rendszeres menstruációja, ha van akkor lehet terhes, de sokmindentől függ.Valakinek nem rendszeres, és van olyan hónap, amikor több napot, hetet is késhet. Aki fogamzásgátlót szed, annak van pontos rendszeres vérzése, hiszen a gyógyszer beállítja.
2008. júl. 16. 16:24
 4/4 anonim válasza:

Ja, dehogynem írta, el kéne olvasni a kérdést rendesen. EGYÁLTALÁN NEM menstruált még.

Én sem nevezném nőnek azt, aki még nem menstruál, de nem számít... Egyébként ha szexuális életet él (a LÁNY), akár még lehet is terhes, csak épp ideje nem volt leválnia annak a szerencsétlen nyálkahártyának, mert egyből beleágyazódott a megtermékenyített petesejt.

Hát, nem lehet elég korán kezdeni ugye...

2008. júl. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!