Kinek mikor jött meg az első menstruációja szülés és szoptatás után?
10 héttel(!) a szülés után, és azonnal szabályos ciklusom lett,olyannyira, hogy a babám 4 hónapos korában, igaz nem tervezetten, de teherbe estem a kistesóval. pedig csak 1szer voltunk együtt!
előtte meg hónapokig próbálkoztunk az elsővel...
Szülés után 3,5 hónappal, majd rá 1,5 hónapra és onnantól 28 naponként megvan:-)))))
2 éve szoptatok
Szia!
Idősebb kislányom három és fél éves, két éves koráig szopott, de a menszeszem kb. 28-30 nappal a születése után megjött.
A kisebb egy éves, jelenleg is szopik és négy és fél hónappal a születése után menstruáltam utoljára.
Mindkét esetben elég rapszódikus volt a ciklusom, de nekem előtte sem volt pontos, előre kiszámítható, csak kb-re tudtam, hogy mikor is kell megjönnie.
Ketten vagyunk testvérek, édesanyám azt mesélte, hogy mindkettőnk születése után 6 héttel menstruált először.
Talán tudtam segíteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!