A barátnömmel 1 hónapja feküdtünk le, ez volt mindegyikünknek az első alkalom. óvszerrel védekeztünk, a menstruációja 1 hete késik! Lehetséges hogy terhes lett?
Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 19:41
1/5 anonim válasza:
Erre így pontos választ még orvos sem fog tudni adni. :) Vegyetek egy terhes tesztet, s reggeli első vizelettel teszteljetek! Ennél okosabbat sajna nem tudok mondani.
2/5 anonim válasza:
Nem túl valószínű, hogy terhes, ha helyesen használtátok az óvszert ( nem szakadt el, és mellette se folyt ki a sperma) Inkább az a valószínűbb, hogy mivel még gondolom elég fiatalok vagytok, nem túl rendszeres a ciklusa, vagy esetleg pszichés okokra vezethető vissza a menstruáció késése, gondolok itt magára a terhességtől való félelemre. De én is csak azt tudom tanácsolni: teszteljetek, ha nagyon izgultok, ilyen késés mellett már egyértelműen pozitív eredményt mutat, ha van baba.
3/5 anonim válasza:
Nos, elméletileg lehetséges, hogy összehoztátok a babát, bár erre kevés az esély. Vegyetek tesztet, csináljátok meg. Annyit fűznék még hozzá, hogy nekem az első alkalom után 14 napot késett a menstruációm, de fogalmam sincs, miért, a mai napig nem tudom.
4/5 anonim válasza:
Ha védekeztetek, akkor elvileg lehetetlen, hogy a bnőd terhes maradjon, hacsak nem becsúszott valami gikszer (lecsúszott a gumi vagy elszakadt. Vegyetek egy tesztet!
5/5 anonim válasza:
Nem kell megijedni, nem vagy terhes. Egyébként az óvszerek spermaölő szerrel vannak átitatva, ami a kifolyás után is védelmet nyújt. Azért késett a mensije, mert a szervezete el kezdett alkalmazkodni a szexuális élethez, és mivel első alkalom volt, emiatt előfordulhat, hogy késik. Nekem is volt ilyen annak idején, és nem voltam terhes. Nyugi!Biztos, hogy nem terhes. Továbbra is védekezzetek a szexben. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!