Első alkalom volt, védekeztünk, viszont egyszer bedugta gumi nélkül is,5 napot már késik! Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
barátommal szretkeztünk, első alkalom volt, gumit huzott, nem ment el, és utánna levette mert ugy nézett ki h vége, mivel nekem nem volt annyira jó, de miután levette a gumit, én rámásztam és ugy is betette, de csak egy-két "huzás" volt mert mondtam h igy nem szeretném! megértette, és abba is hagytuk! azonban késik már 5 napot! terhes lehetek? vagy csak azért van mert első alkalom után késik? köszi a válaszokat! (egyébként semmi jel nem mutat a terhességre!) 16 vagyok!2008. szept. 14. 17:04
1/4 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes.
Kicsi ugyan az esélye... de minek a gumi, ha nem használod?
2/4 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen, mármint barátnőmmel.
És csak a stressz miatt nem jött meg neki. Stresszelt mert félt hogy terhes, és ezért nem jött meg neki. 2 hetet késett, egyébként már a terhesség összes tünetét produkálta, de kiderült hogy mégsem az. Tesztet vegyél azért. 1 hét után már szerintem kimutatja.
3/4 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes, de szerintem is kevés az esélye.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is a stressz miatt késik neked! De ilyet ne csinálj, hogy védekezés nélkül csináljátok. Pláne, ha előtte már bemelegedtetek gumival! Az első sokaknak nem olyan jó... Megnyugtatásként vegyél egy tesztet, reggeli vizeletből csináld meg! Az első nekem is késést okozott, és nekem is így volt, ahogy neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!