Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január elején volt egy vetélés...

Január elején volt egy vetélésem (18 hetesen) és azóta még nem jött meg. Aki hasonlón esett át, mennyi idő múlva jött meg az első rendes menstruációja?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szioka!

Sajnálom,ami veled történt!

Nekem 7hetesen volt vetélésem,6hétre jött meg a menzim.

De így nagyobb terhességnél már nen tudom!De azt hiszem ilyenkor is ugy 6-7 hét múlva fog megjönni!

2009. febr. 10. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekem nyolc hetesen ment el a babam, a mutet utan sokaig vereztem, es nagyon fajt, de utana kb 5 het mulva nekem is megjott.
2009. febr. 10. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:

masodik vagyok megint.

egyebkent nekem az orvos azt mondta, h ha nem tervezunk babat, akkor nagyon vigyazzunk, mert nagy esely van ujra teherbe esni ilyenkor, veteles, meg a mutet utan.

nem lehet, h veled is ez tortent? :)

2009. febr. 10. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. második válaszolónak: nekem is mondta a dokim, hogy vigyázzunk. védekezünk,így remélem nincs ilyen gond
2009. febr. 10. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

haat...mi is vedekeztunk, es ugy lett veteles... :( ezert nem hittem, h azert kesik.

szerintem csinalj egy tesztet, h kizard ezt a lehetoseget, utana mar csak varnod kell.

egyebkent nektek mit mondott a doki, meddig nem lehet szeretkezni a mutet utan? en ugy emlekszem, negy het,de nem tartottuk be

2009. febr. 10. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Január elején több mint 4 hete volt nekem is hasonló korban vetélésem. Még nem jött meg. A doki azt mondta, kb 6 hetet kell majd rá várni. Te hogy érzed, rendbe jöttél azóta? Nekem van még egy kis pecsételő vérzésem, ami aggaszt.
2009. febr. 10. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnálom ami veled történt, tudom mit érzel. Nekem dec. 23-án volt vetélésem szintén a 18. héten. Ikerterhes voltam és kinyílt a méhszáj, emiatt kellett megszülnöm a két gyönyörű kisfiamat, akik sajnos még nagyon fejletlenek voltak. Nekem azóta se jött még meg a mensim, pedig sokszor olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. Ha még egy hétig nem jön meg, akkor felhívom a dokimat, aki azt mondta, hogy ír fel gyógyszert ami meghozza. Amúgy hogy vagy? Ha gondolod írj!
2009. febr. 10. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:

még egyszer köszi a válazsokat. hát, a szeretkezéssel mi sem vártuk meg a 4 hetet csak 2 és felet. :) fizikailag hála istennek már semmi bajom, csak hát a lelki része...

tudom, túl kell lenni rajta... de mondani könnyebb.

már csak azt várom hogy megint próbálkozhassunk.

sok sok erőt mindenkinek és kitartást.

2009. febr. 11. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem tavaj februárban volt vetélésem és a mütét után 1 napig vérzett bár azt mondják az a jó ha keveset vérzel utána.Rá egy hónapra megjött de azóta sajna rendszertelen most dokihoz járok mert babát szeretnék.
2009. febr. 17. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!