Szerintetek van még esély babára?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim dec. 6.-án volt meg. A ciklusaim 29 naposok. Semmi jele annak hogy megakarna jönni. Nincs cicifájdalom, és a hasam sem fáj, csak fel van puffadva. :(2014. jan. 9. 16:37
1/4 A kérdező kommentje:
Gabriel terhességi teszt negatív, délutáni pisiből. :(
2014. jan. 9. 16:42
2/4 anonim válasza:
Nekem az utolsó mensim, dec 7.én volt. 29-30 naposak a ciklusaim.5.én reggel teszteltem negatívat 6.-án teszteltem halvány pozit :) Émelygek borzasztóan, viszont cici fájdalom nincs. Pár napi megjön érzés, ami az őrületbe kergetett az volt, mostanra az kezd kicsit enyhébb lenni, mondjuk akkor sem erős fájdalom volt csak kellemetlen érzés :) Próbálj meg tesztelni reggeli vizeletből! Lehet csak később volt peteérésed, vagy lassabban gyűlik a szervezetedben a HCG. Nekem sem mutatta mindjárt ki :) sőt mensi elmaradása követően, is csak halványan. Most meg nem tudom nincs több tesztem :D
3/4 anonim válasza:
Jah igen, első vagyok, én x-epillel teszteltem, 25ös érzékenységűvel mind kétszer!
4/4 A kérdező kommentje:
Meglepően hasonló az én helyzetem is. :)Gratula neked, és szurkolok hogy minden rendben legyen ! :) Bárcsak sikerülne nekem is , nem szokott késni a mensim . Tegnap hajnalban indutam dolgozni, és eszméletlenül szédültem, azt hittem , na majd most tuti megjön...de semmi. Holnap még tuti nem csinálok újabb tesztet. Amúgy melyik tesztet ajánlod ?
2014. jan. 9. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!