Van még esély a babára?
Figyelt kérdés
Szerintetek, ha október 15-én és 16-án volt pozitív az LH tesztem, és még nem jött meg, vasárnap kellett volna (mindig pontos szokott lenni), de ennek ellenére negatívat teszteltem ma reggel. Van még esély, hogy baba van a dologban. Tüneteim nincsenek, max annyi, hogy görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de az már egy hete.2013. okt. 29. 08:40
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem van még esélyed. Próbálj 2 nap múlva újra tesztelni! Nekem ez tűnt fel egyébként, hogy nagyon hamar elkezdtek mensi szerű görcsölgetéseim lenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Esetleg még annyi van, mindig úgy érzem mintha megjönnne, rohanok wc-re és csak folyás. Reménykedem! :)
2013. okt. 29. 08:52
3/7 anonim válasza:
Drukkolok neked! Egyébként mikorra nem várod? Első baba?
4/7 A kérdező kommentje:
Vasárnapra nem vártam. Második. :)
2013. okt. 29. 09:23
5/7 anonim válasza:
Ja, bocsi benne van a kérdésedben is, de bamba vagyok. :)Drukkolok, de ha tényleg mindig pontos is szokott lenni, akkor igencsak van esély. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött. :( Na majd legközelebb. :)
2013. okt. 29. 10:39
7/7 anonim válasza:
szerintem van meg esely ra, nekem is ez volt az elso tunet de en mar a nemvrt nap.elott 4 nappal pozitivat teszteltem azota is enyhe gorcseim vannak
meg csak 4 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!