Van még itt, aki nem várja 13-ára? Izgulhatnánk együtt.
Képzeljétek, pozitív a ma reggeli tesztem!!! Alig hiszem el, már teljesen letettem róla! Hihetetlen, hogy elsőre sikerült.
A többiekkel mi a helyzet?
Első
Gratulálok!!! :D Jó egészséget!
27-es
Jaj, csajok, ne haragudjatok, hogy így eltűntem. :(
27-es, sajnálom! De ne add fel, sikerülni fog!!!
Elsőnek gratulálok! :) Könnyű terhességet és szülést, illetve boldog babavárást és egy egészséges, aranyos kis manót kívánok neked! :)
Légyszi írjatok még, hogy mi újság!
Nekem a munkahelyemen van most egy hajtósabb időszak, rengeteget dolgozom (ettől volt a fáradtság)... De most lesz egy kis nyugi, hátha összejön. :)
Mi újság, csajok? :)
Első voltál már nőgyógyásznál? Mit mondott?
27-es! Veled mi újság? Próbálkoztatok ismét?
Mi a ciklus 11., 12. és 13. napján tudtunk együtt lenni, de azért hátha van esélyem, hogy összejöjjön. :)
Majd írjatok, hogy mizu! ;)
Sziasztok! Igen, tovàbb próbàlkozunk. Nagyjàból 2 naponta együtt voltunk. A görbém katasztrófa, talàn azért mert össze-vissza kelek. Azt hittem a 10.-ik ciklusnapomon volt ovum, erre tegnap ilyen tejfehéres nyúlós folyàs jelentkezett, szóval lehet még csak most volt. Legalàbb is bízok benne volt valamikor, mert a görbém szerint nem. :-( Kedves Kérdező! Drukkolok Neked, majd írj mi van veled!
27-es
Kedves 27-es!
Én is nagyon drukkolok neked! :)
Mára nem várom, eddig nem is jelentkezett, de lehet a stressztől is, meg én már úgy vagyok vele, hogy nem merek reménykedni, múltkor is milyen jól kezdődött, aztán kiderült, hogy csak késett... : /
Most volt egy pici összezördülésünk a párommal, épp amiatt is nagyobb a feszkó, szóval kétlem, hogy bármi összejönne sajnos... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!