Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még itt, aki nem várja...

Van még itt, aki nem várja 13-ára? Izgulhatnánk együtt.

Figyelt kérdés
Még csak most kezdtünk el próbálkozni, de olyan jó lenne... :)
2014. jan. 6. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

Képzeljétek, pozitív a ma reggeli tesztem!!! Alig hiszem el, már teljesen letettem róla! Hihetetlen, hogy elsőre sikerült.

A többiekkel mi a helyzet?

Első

2014. jan. 17. 08:15
 72/76 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!! :D Jó egészséget!

27-es

2014. jan. 17. 08:23
 73/76 A kérdező kommentje:

Jaj, csajok, ne haragudjatok, hogy így eltűntem. :(

27-es, sajnálom! De ne add fel, sikerülni fog!!!

Elsőnek gratulálok! :) Könnyű terhességet és szülést, illetve boldog babavárást és egy egészséges, aranyos kis manót kívánok neked! :)

Légyszi írjatok még, hogy mi újság!

Nekem a munkahelyemen van most egy hajtósabb időszak, rengeteget dolgozom (ettől volt a fáradtság)... De most lesz egy kis nyugi, hátha összejön. :)

2014. jan. 17. 22:31
 74/76 A kérdező kommentje:

Mi újság, csajok? :)

Első voltál már nőgyógyásznál? Mit mondott?

27-es! Veled mi újság? Próbálkoztatok ismét?

Mi a ciklus 11., 12. és 13. napján tudtunk együtt lenni, de azért hátha van esélyem, hogy összejöjjön. :)

Majd írjatok, hogy mizu! ;)

2014. jan. 30. 23:04
 75/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Igen, tovàbb próbàlkozunk. Nagyjàból 2 naponta együtt voltunk. A görbém katasztrófa, talàn azért mert össze-vissza kelek. Azt hittem a 10.-ik ciklusnapomon volt ovum, erre tegnap ilyen tejfehéres nyúlós folyàs jelentkezett, szóval lehet még csak most volt. Legalàbb is bízok benne volt valamikor, mert a görbém szerint nem. :-( Kedves Kérdező! Drukkolok Neked, majd írj mi van veled!

27-es

2014. febr. 2. 23:00
 76/76 A kérdező kommentje:

Kedves 27-es!

Én is nagyon drukkolok neked! :)

Mára nem várom, eddig nem is jelentkezett, de lehet a stressztől is, meg én már úgy vagyok vele, hogy nem merek reménykedni, múltkor is milyen jól kezdődött, aztán kiderült, hogy csak késett... : /

Most volt egy pici összezördülésünk a párommal, épp amiatt is nagyobb a feszkó, szóval kétlem, hogy bármi összejönne sajnos... :S

2014. febr. 10. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!