Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még itt, aki nem várja...

Van még itt, aki nem várja 13-ára? Izgulhatnánk együtt.

Figyelt kérdés
Még csak most kezdtünk el próbálkozni, de olyan jó lenne... :)
2014. jan. 6. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
Hiàba 25-s vagy 10-es, az indikàtorpapír minősége az egyik legfontosabb. Van egy 5 éves nagy fiam, meg utàna egy méhen kívüli terhességem. Szóval nekem a màsodik baba lenne. :-)
2014. jan. 14. 20:33
 62/76 A kérdező kommentje:
Istenke éltesse a nagy fiad és sajnálom a méhen kívülit! De most minden rendben lesz! :)
2014. jan. 14. 20:44
 63/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok, most olvasom a fejleményeket :)) Kérdező, ezek elég jó hírek, lehet mégis baba :) Én holnap tesztelek megint, még mindig picikét korai, de hátha :) Csak csütörtök/péntekre nem várom... :D

Első

2014. jan. 14. 20:55
 64/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megcsináltam az összes tesztet ami itthon volt. Valamelyik totál negatív, valamelyiken mintha lenne valami. Nagyon idegbeteg voltam és megcsináltam a digitális tesztet is... NEGATÍV! Szóval ennyit erről, nem is tudom miért reménykedtem??!! Elmondhatatlanul szomorú vagyok. Pedig minden más olyan biztató (volt)... :( Nektek persze megy a drukk továbbra is, remélem legalább nektek sikerül!

27-es voltam...

2014. jan. 15. 06:56
 65/76 anonim ***** válasza:

27-es, sajnálom, pedig az első tesztek tényleg jól néztek ki. Ne csüggedj, majd a kövi hónap!

Nekem is negatív a mai, 1-2 napom még lenne, de lélekben már lemondtam róla. Miért pont nekem sikerülne már most? :(

Kérdező, veled mi van?

Első

2014. jan. 15. 09:31
 66/76 anonim ***** válasza:

Képzeljétek! Egy órát sem bírt ki a digitális, elaludt... Elvileg 24 óráig kellene mutatnia az eredményt. Igaz a negatív jelet úgy sem szívesen bámultam volna... Még nem jött meg, iszonyatosan fájnak a melleim, de valószínűleg hamarosan megjön és elmúlnak a tüneteim is...

Kedves első hozzászóló! Ne keseredj el, neked még igencsak van reményed!

És kedves kérdező teszteltél azóta vagy mi van veled?

2014. jan. 15. 10:51
 67/76 anonim ***** válasza:

Van valami fejlemény lányok? Nekem ma van egy igen erős kétcsíkos ovu tesztem, jóval erősebb, mint a szombati és a vasárnapi (azóta nem csináltam jósteszteket). Persze ez még nem jelent semmit, de nem rossz jel.

Tesztelt esetleg valaki?

Első

2014. jan. 16. 13:44
 68/76 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma reggel teszteltem még, és ez is halvány pozitív lett, az eddigi legerősebb. Sejtésem beigazolódott... Elindult egy terhesség, csak idejekorán véget is ért. :( Az előbb 3 nap késés után megjött. :( Nagyon fáj, igaz a szívem a legjobban... Szeptember óta ez a második olyan alkalom, hogy elkezdődik a terhesség, és hamar véget ér. Lehet ki kell vizsgáltatnom magam. Továbbra is szurkolok mindenkinek!

27-es

2014. jan. 16. 14:28
 69/76 anonim ***** válasza:

27-es, nagyon sajnálom! Szörnyű lehet, hogy elkezdesz örülni, aztán nem lesz belőle semmi :( Lehet, hogy tényleg jó lenne, ha megnézetnéd magad.

Első

2014. jan. 16. 14:47
 70/76 anonim ***** válasza:
Kérdező, nálad van fejlemény?
2014. jan. 16. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!