Van még itt, aki nem várja 13-ára? Izgulhatnánk együtt.
Sziasztok, most olvasom a fejleményeket :)) Kérdező, ezek elég jó hírek, lehet mégis baba :) Én holnap tesztelek megint, még mindig picikét korai, de hátha :) Csak csütörtök/péntekre nem várom... :D
Első
Sziasztok! Megcsináltam az összes tesztet ami itthon volt. Valamelyik totál negatív, valamelyiken mintha lenne valami. Nagyon idegbeteg voltam és megcsináltam a digitális tesztet is... NEGATÍV! Szóval ennyit erről, nem is tudom miért reménykedtem??!! Elmondhatatlanul szomorú vagyok. Pedig minden más olyan biztató (volt)... :( Nektek persze megy a drukk továbbra is, remélem legalább nektek sikerül!
27-es voltam...
27-es, sajnálom, pedig az első tesztek tényleg jól néztek ki. Ne csüggedj, majd a kövi hónap!
Nekem is negatív a mai, 1-2 napom még lenne, de lélekben már lemondtam róla. Miért pont nekem sikerülne már most? :(
Kérdező, veled mi van?
Első
Képzeljétek! Egy órát sem bírt ki a digitális, elaludt... Elvileg 24 óráig kellene mutatnia az eredményt. Igaz a negatív jelet úgy sem szívesen bámultam volna... Még nem jött meg, iszonyatosan fájnak a melleim, de valószínűleg hamarosan megjön és elmúlnak a tüneteim is...
Kedves első hozzászóló! Ne keseredj el, neked még igencsak van reményed!
És kedves kérdező teszteltél azóta vagy mi van veled?
Van valami fejlemény lányok? Nekem ma van egy igen erős kétcsíkos ovu tesztem, jóval erősebb, mint a szombati és a vasárnapi (azóta nem csináltam jósteszteket). Persze ez még nem jelent semmit, de nem rossz jel.
Tesztelt esetleg valaki?
Első
Sziasztok! Ma reggel teszteltem még, és ez is halvány pozitív lett, az eddigi legerősebb. Sejtésem beigazolódott... Elindult egy terhesség, csak idejekorán véget is ért. :( Az előbb 3 nap késés után megjött. :( Nagyon fáj, igaz a szívem a legjobban... Szeptember óta ez a második olyan alkalom, hogy elkezdődik a terhesség, és hamar véget ér. Lehet ki kell vizsgáltatnom magam. Továbbra is szurkolok mindenkinek!
27-es
27-es, nagyon sajnálom! Szörnyű lehet, hogy elkezdesz örülni, aztán nem lesz belőle semmi :( Lehet, hogy tényleg jó lenne, ha megnézetnéd magad.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!