Van még itt, aki nem várja 13-ára? Izgulhatnánk együtt.
5 nappal utána még semmit, de 7-8 nappal már igen! Akkoriban kezdődtek a szurkálások a pocim alsó felében... :)
Juj, de jó lenne, ha mindketten babásak lennénk! Én már rendesen bízom benne! :)
Sziasztok! Csatlakoznék én is! :) Nekem is 13.-a a nemvárt napja. Nagyon izgulok mi lesz majd, ez a 3.-ik próbálkozós hónap. Ebben a hónapban görbét is vezettem, aszerint 28.-án volt ovulációm. Teszteltet mikor csináltok? Én ma reggel megpróbáltam, persze negatív lett. Tüneteim, amik persze nem csak terhességre utalhatnak: mellduzzadás-érzékenység, hasszúrka, illetve érzékeny ott alul.
Ez a görbém: [link]
Mindenkinek nagyon szorítok és kíváncsi vagyok a fejleményekre!
Üdv. Neked is! :) Tök jó, akkor drukkolhatunk együtt! :)
Sok sikert mindenkinek csajok és ha véletlenül nem jön össze most, akkor sincs semmi veszve, annyit olvastam már párokról, akik éveken keresztül nem adták fel a reményt és egyszer csak elérkezett hozzájuk is a gólya! Akkor mi is csak kibírunk pár hónapot! ;) :D
Alig várom, hogy pozi legyen a teszt, megy a drukk Nektek is! :)
27-es vagyok. Szerintem nekem meg fog jönni, ma elkezdett sajogni a derekam, mint mikor menstruálok. :(
Kedves kérdező! Te mikor fogsz tesztet csinálni? Szurkolok! A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!