Ezek baby tünetek?
Figyelt kérdés
Leirnatok nekem ti milyen erzest tapasztaltatok a hasatok aljan a nem várt előtt pár nappal?holnap tesztelek. De az elmult 5 napban olyan furcs érzésem van. A Hasam alján kellemés bizsergeto nyomást érzek. Néha hasszurkam is van. Egy nap kb 4-5 alkalommal. Tegnap este akkorát szúrt a hasamba ahogy megfordultám az ágyban,h felébredtem ra. 4 nappal ezelőtt a melleim is duzzattak voltak. De az egy nap alatt el múlt. Egyébként az ovum előtti este voltunk egyutt a Parommal és utánna is 2 nappal. Szerintetek baba?nektek milyen erzesetek volt a nemvárt előtt/körül?
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. jan. 5. 16:20
11/19 anonim válasza:
Akkor meg kérdezd azoktól amilyen nemzetiségi vagy ne magyar oldalon.
12/19 anonim válasza:
7.-es vagyok. Nekem a doki azt mondta, onnan szabadult ki a pete, ott alakult ki a sárgatest és ezért érzékenyebb.
13/19 anonim válasza:
8. vagyok. Nekem a doki ugyanezt mondta, nem is értettem, hogy ettől miért kell fájnia:)
14/19 anonim válasza:
Azért mert ilyenkor kialakul egy ún. sargatest ciszta, ami fájdalmat okozhat. 7-es vagyok :-)
15/19 A kérdező kommentje:
Anyum is ezt mondta...
2014. jan. 5. 18:04
16/19 A kérdező kommentje:
Azt hallottam,h a homerovel is meg lehet állapítani a baba jelenlétét. Igaz?
2014. jan. 5. 18:21
17/19 A kérdező kommentje:
Teszteltem este. Pozitív lett!:) olyan boldogok vagyunk!:)
2014. jan. 5. 21:50
18/19 anonim válasza:
Gratulálok kismama! Boldog babavárást kívánok.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük szepen!
2014. jan. 6. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!