Leirnatok nekem ti milyen erzest tapasztaltatok a hasatok aljan a nem várt előtt pár nappal?holnap tesztelek. De az elmult 5 napban olyan furcs érzésem van. A Hasam alján kellemés bizsergeto nyomást érzek. Néha hasszurkam is van. Egy nap kb 4-5 alkalommal. Tegnap este akkorát szúrt a hasamba ahogy megfordultám az ágyban,h felébredtem ra. 4 nappal ezelőtt a melleim is duzzattak voltak. De az egy nap alatt el múlt. Egyébként az ovum előtti este voltunk egyutt a Parommal és utánna is 2 nappal. Szerintetek baba?nektek milyen erzesetek volt a nemvárt előtt/körül?
Hogy lehet bebeszelni valamit magadnak? Ezeket érzem és nem ezeket akarom érezni!
Ne oktas ki kérlek. Nem vagyok magyar. Attól,h beszélek magyarul is!
2014. jan. 5. 16:39
2/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg nem is a kerdesre valaszoltal!
2014. jan. 5. 16:43
3/19 anonim válasza:
Igen, babás tünetek. Most jobban fogsz ma este aludni? Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj, de inkább utána. Ha a teszt pozitív, babát vársz. Ez ilyen egyszerű, nem kell túlbonyolítani még akkor sem, ha évek óta vársz a babára. Ha meg holnap így is, úgy is tesztelsz, mi a kérdés pontosan? Holnap minden kiderül. Nem értem!
2014. jan. 5. 16:49
4/19 A kérdező kommentje:
Olvasd el!
2014. jan. 5. 16:51
5/19 A kérdező kommentje:
Leirnatok nekem ti milyen erzest tapasztaltatok a hasatok aljan a nem várt előtt pár nappal?
2014. jan. 5. 16:53
6/19 anonim válasza:
Csak bemagyarázod magadnak a "tüneteket". Kb. a 6-7.héttől kezdődnek a valós tünetek.
2014. jan. 5. 16:54
7/19 anonim válasza:
A nem várt nálam egy csütörtöki nap volt. Előtte hétvégén nagyon émelyegtem. Egy héttel korábban pedig iszonyat érzékeny volt már a mellbimbóm. Korábban soha nem éreztem ezt, de gondoltam, lehet PMS is. Aztán hétfőn reggel arra ébredtem, hpgy menstruációs görcseim vannak. Mondtam is a páromnak, hogy megjön a havim, de délután mindez elmúlt és semmi vérzés nem volt. Ìgy utólag azt mondom, hogy akkor ágyazódhatott be a picikém. Csütörtök reggelre sem jött meg, így csináltam egy tesztet, ami elég gyanús lett, de nem mondtam nég pozitívnak. Másnap reggel a bal petefészkem elkezdett fájni, de tesztet csak délután tudtam csinálni és pozitív lett. A párom még aznap vett kettő különbözőt és azok is pozitívak lettek. :)Jah és az émelygés megmaradt hetekig, illetve alul teljesen száraz voltam. Remélem segítettem! A férjemmel hat héten belül várjuk a kicsi fiúnkat :) Drukkolok nektek is!
2014. jan. 5. 17:24
8/19 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy fájt a hasam alja, mint mikor meg fog jönni. A melleim csak később, a 6. hét környékén lettek érzékenyek. A köldökömnél éreztem szúró fájdalmat, ezért is csináltam másnap reggel tesztet, ami pozitív lett. Hányingerem volt, de nekem egyébként is nagyon gyakran voltak gyomortáji rosszulléteim. A 7-8. héten viszont olyan émelygés-hányinger-hányás kezdődött, amit össze sem lehet téveszteni azzal, amit előtte éreztem. Korábban volt ételmérgezésem és akkor éreztem ilyen gyomorpanaszokat.
2014. jan. 5. 17:27
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 8.amikor begorcsolt a Hasam nekem is kimondottan az egyik oldalon (jobb) gorcsolt.nektek jo babazast:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!