Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek tünetek?

Ezek lehetnek tünetek?

Figyelt kérdés

Most kéne megjönnie a menstruációmnak, szerintem még nem késett (azt hiszem, dec 1-én jött meg utoljára).

Már legalább egy hete, ha nem több, nagyon feszül a mellem. Mielőtt megjön, szokott ilyen lenni, de nem ennyire, meg nem ennyi ideig. Pattanás is sokkal több jött ki az arcomon és a testemen, mint eddig, most pedig 2-3 napja hasmenésem és néha hányingerem van (meg enyhe szédülés). Először arra gondoltam, valami rosszat ehettem, pedig párom ugyanazt evett, és neki nem volt semmi baja.

Van enyhe hőemelkedésem is.

Nem terveztünk gyereket, szóval remélem, csak beparáztam.

Van most valami hasmenéses járvány az országban?

25N

2013. dec. 30. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van teszted akkor szerintem tesztelj mert az a biztos. Itt amúgyis mindenki csak találgatna hiszen ezt nem lehet biztosan megmondani. A tünetek mindenkinél másképp jelentkeznek. Amiket pl most leírtál nekem azok a tünetek jelzik hogy megfog jönni. Nem védekeztetek amúgy?

Lehet hogy bekaptál valami hasmenéses vírust és azért van hőemelkedésed.

2013. dec. 31. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!